Ny medarbejder?
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-G 340x60

Ny medarbejder?

Ny medarbejder? - Rekruttering der virker

Der er to muligheder, når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere: enten gør de det selv eller også får de ekstern professionel hjælp til det.
På denne side er der hjælp at hente uanset hvilken løsning, du vælger
.

 

jobfisk-affiliate-banner_nyt.jpg

 

 

 

 

Professionel hjælp til din rekruttering?

Der kan være flere gode grunde til at vælge professionel hjælp til din rekruttering: Det kan være billigere, de har mere erfaring og derfor en anden tilgang til det, du kan spare tid og bruge den mere fornuftigt.
På Jobfisk.dk har vi samlet de rekrutteringsbureauer og andre virksomheder inden for headhunting, search & selection, som du kan vælge at samarbejde med næste gang virksomheden skal have ny mearbejder.
Se listen her: jobfisk.dk/rekrutteringsbureauer

Vikarløsningen

Måske har virksomheden kun brug for ny arbejdskraft i en kortere periode eller I vil gerne se tiden an, så kan en vikar være den rigtige personaleløsning for jer.
På Jobfisk.dk har vi samler de vikarbureauer som I kan samarbejde med, næste gang I har brug for vikarer i jeres virksomhed.
Se listen her: jobfisk.dk/vikarbureauer

Jobannoncering

Når virksomheden mangler nye medarbejdere handler det om at få spredt budskabet ad de rette kanaler. Det betyder ofte at man udover at fortælle det i sit netværk vil slå jobbet op på en eller flere af de jobdatabaser eller fagdatabaser, der findes.
På jobfisk.dk har vi samlet de jobdatabaser og fagdatabaser, der findes. Kig på listerne og find den/dem der passer til jeres behov.
Se listerne her:
jobfisk.dk/jobdatabaser
jobfisk.dk/fagdatabaser

 

Annonce

Rekrutteringsbureauer, headhunting, search & selection


beirholm search150.jpg

recruiterslogo150.jpg

 

silhouet logoforslag 2009-150.jpg

 

 

Rekruttering der virker - guide til den gode ansættelse af ny medarbejder