Totem & Partners
TILMELD NYHEDSBREV

Totem & Partners

torsten-miland-adm-direktor-totemTorsten Miland er indehaver af Totem Search & Selection, der startede i 2000 og som igennem årene har haft et væld af rekrutteringsopgaver i både danske og udenlandske virksomheder. Totem har primært fokus på specialist- og lederstillinger og arbejder med de nyeste metoder til at finde kandidater. Totem består i dag af 7 partnere med industrifokus på blandt andet ingeniørområdet, den finansielle sektor, IT, Healthcare, Biotek, Medcare og Pharma.

 

Torsten er uddannet i den finansielle sektor og har haft stillinger som Salgschef, Internetbankchef, HR-Chef og Underdirektør. Torsten har en længerevarende finansiel uddannelse bag sig og er herudover Exam. Psykoterapeut og har en MBA med fokus på teknologiledelse.

 

På Jobfisk.dk skriver Torsten og de øvrige partnere i Totem om blandt andet rekruttering, jobsamtaler, psykologiske test og generelt om emner indenfor rekruttering.

 


 

Den moderne sælger

Skrevet af Totem & Partners     21. Januar 2014     9176   0

Forleden da jeg stod i Føtex og koncentrerede mig om nærtstående indkøb vibrerede min mobil i lommen som den jo har for vane at gøre. Jeg besvarede modvilligt, da mit arbejde pt. rummede forpligtelser som kunne kræve min akutte opmærksomhed.

Snyd (ikke) til en personlighedsanalyse

Skrevet af Totem & Partners     21. November 2013     8385   0

Tanker om at snyde og manipulere

Er du så heldig og skal til jobsamtale, men er usikker fordi du først skal udfylde en personlighedsanalyse, så kan der melde sig en række spørgsmål i hovedet.

Snart dør den sidste headhunter!

Skrevet af Totem & Partners     11. August 2013     14758   0

Der er mange truede dyrearter i verden, isbjørne har mindre og mindre is, tigre findes snart kun i zoologiske have og næsehorn er næsten kun til at se tæt på, hvis man tænder for Discovery.

Og jeg tror, at den traditionelle headhunter-virksomhed også snart vil kunne beses på et museum!

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.