Ole Holdgaard
TILMELD NYHEDSBREV
Blog Rekruttering Ole Holdgaard Søg job som influencer

Søg job som influencer Populær

Skrevet af Ole Holdgaard     06. December 2018     2604  

Sg job som influencer lilleDer kan være mange gode grunde til at søge et job som influencer. Hvad det vil sige at være influencer, og hvad det kan give dig af fordele, ser vi på her:

 

Hvad er en SoMe-influencer?

En influencer er en person, som har indflydelse på, hvad andre personer tænker og gør. Har du en lang række følgere eller abonnenter på din social media (SoMe) kanal, så er du en SoMe-influencer.

Du kan derfor via din Instagram-konto, YouTube-kanal eller lignende vise produkter frem til dine følgere, og fortælle, hvad du synes om produkterne. Da dette kan få dine følgere til at købe produktet online, så kan virksomheder været interesseret i at lave et samarbejde med dig.

 

Hvad lægger virksomhederne vægt på?

Det virksomhederne derud over lægger vægt på er, at dine følgere ikke er falske, og dine følgere kommer fra Danmark, hvis produktet sælges i Danmark.

Virksomhedere lægger også vægt på, at du har din egen niche, eksempelvis: Tøj/mode, teknik/gadgets, gaming eller mad. Hvad du har interesse i, er det vigtigste. Du skal i første omgang ikke tænke på at blive influencer for et kendt brand. Du skal derimod fokusere på at blive specialist til det, du laver og er glad for.

Det er også vigtigt, at du er god til at kommunikere og få en masse interaktion med dine følgere. Likes er gode, men kommentarer og delinger er mindst lige så gode. Det er nemlig i kommentarfeltet at du kan gøre det let for dine følgere at fjerne deres eventuelle tvivl i forhold til et potentielt køb, eller svare på spørgsmål om produktet, som du har fortalt om.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Sg job som influencer

 

Hvad får du ud af at blive influencer?

Du får en masse ud af at blive influencer. Hvis du har en drøm at tjene styrtende med penge som influencer, så skal du tænke meget langsigtet.

Derimod kan du allerede nu starte som micro-influencer, hvor du måske har op til 15.000 følgere. Her kan du træne dig selv i at lave gode posts. Hvis du eksempelvis tilmelder dig via Loggershut.dk, så kan du være heldig via den vej at få dine første jobs som micro-influencer.

Måden hvorpå mange influencers starter, er ved at få de produkter, som de reklamerer for. Det kan også være, at der er penge at tjene, men det fokus skal du i første omgang glemme lidt. Det er med influencers som det eksempelvis er med fodboldspillere. Man skal som fodboldspiller også først lige være god til at score mål på et rimeligt højt niveau, før klubberne kommer med de attraktive lønkontrakter.

Men det er super sjovt at træne sig selv i at skabe en super god social media profil. Det har også den klare fordel, at du kan skrive det på dit CV. På den måde vil virksomheder tænkte: Her har vi en ansøger som hver uge lægger 1-2 posts online, så her har vi med en vedholdende ansøger at gøre.

Det kan også være HR-chefen tænker: Hey, her har vi en ansøger, som ved alt om at markedsføre sig via de sociale medier i et ungt sprog, som ingen i denne virksomhed pt. gør.

Og endeligt, så kan det være, at du gerne vil arbejde med marketing og kommunikation i fremtiden, hvorfor det også i den sammenhæng er et super godt job for dig at blive influencer. Så ansøg allerede jobbet i dag: Bliv influencer

 

 

Der kan være mange gode grunde til at søge et job som influencer. Hvad det vil sige at være influencer, og hvad det kan give dig af fordele, kan du læse her