Ole Holdgaard
TILMELD NYHEDSBREV

Ole Holdgaard

ole-holdgaardOle Holdgaard er ekspert i rekruttering, Employer Branding og onboarding.

Med et stort erfaringsgrundlag inklusiv: De unge, og helt op til specialiststillinger, vejleder han dagligt danske og internationale virksomheder.

Her på sitet giver Ole tips og tricks til, hvordan du sparer tid og penge, men også hvordan du undgår de værste faldgruber. Vil du gerne læse flere artikler af Ole Holdgaard, kan du få mere inspiration på hans blog om blandt andet: Employer Branding.

 

Følg Oles blog her...

 


 

 

Søg job som influencer

Skrevet af Ole Holdgaard     06. December 2018     3451   0

Der kan være mange gode grunde til at søge et job som influencer. Hvad det vil sige at være influencer, og hvad det kan give dig af fordele, ser vi på her:

Job som youtuber

Skrevet af Ole Holdgaard     03. Januar 2018     3451   0

Går du og drømmer om et job inden for SoMe, eller blive den næste Fie Laursen eller Alexander Husum, så får du her lidt tips og tricks til at få så meget succes, at du reelt kan bruge YouTube til at tjene penge, og dermed have et job.

Brug video til Employer Branding og rekruttering

Skrevet af Ole Holdgaard     06. Juli 2017     2392   0

I Danmark er YouTube den 2. største søgemaskine, næst efter Google. YouTube bliver i dag brugt til alle slags søgninger, og er ikke kun en markedsføringskanal overfor de unge i generation X, Y eller Z. Sidstnævnte bliver også kaldt for 'iGenerationen', hvilket afspejler, at denne generation har fået internettet og smartphones ind med modermælken.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.