Nyt-job.nu
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Nyt-job.nu

nytjob_banner150.jpgI NYT-JOB.NU skaber vi succeshistorier, du kan læse nogle af dem på vores site. Vi er ekstremt engagerede i at sikre, at flest mulige får de stillinger, der bedst muligt modsvarer personernes ønsker. Mange har slet ikke indsigt i, hvad der gør dem til unikke mennesker - til 1 ud af 8 milliarder - og de oplever ofte jagten på jobbet som nedværdigende og som en kamp op af bakke. Vi vil på Jobfisk bloggen gøre hvad vi kan for at rejse spørgsmål og problemstillinger, hvor svarene er helt afgørende for den enkeltes succes.

Se Nyt-job.nu's virksomhedsprofil her

Venlig hilsen Birgitte & Jess Lottenburger-Lausen.


Hvad har Steve Jobs med jobsøgning at gøre?

Skrevet af nyt-job.nu     07. September 2012     9587   0

Velkommen tilbage fra en forhåbentlig god sommerferie med meget af det, du synes, hører sommeren til.
Vi er tilbage i Hellerup og er igen i gang med dét, vi mener, må være verdens bedste opgave: At assistere andre med at komme endnu nærmere det liv, hver enkelt ønsker sig. En proces, hvor man konstant udvikler sig i den identitet eller i den arbejdsmæssige rolle, man har valgt, skal være ens egen.

Der er ingen stillinger for tiden!

Skrevet af nyt-job.nu     14. Februar 2010     6032   0

"Der er ingen stillinger for tiden! Jeg checker Jobportalerne hver uge og der er ingen stillinger der modsvarer mine kompetencer- øv, møgkrise!!!!!!!!!" Den historie hører jeg meget tit. Krisen rummer en mængde muligheder for dig som jobsøgende.

Hvordan i alverden kan man sige ja til et job uden at vide, hvad det er - og uden at vide, hvorledes

Skrevet af nyt-job.nu     26. November 2009     7682   0

”Jamen det var så forfærdeligt…….”, ”Jeg er simpelthen så flov og rasende over det der skete………”, ” Jamen tør jeg nogensinde tro på mine egne evner til at finde et rigtigt job……..”

Hvorfor vil du blogge?

Skrevet af nyt-job.nu     18. November 2009     5962   0

”Hvorfor i alverden vil du blogge ...” spurgte en af mine bekendte

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.