Finn Havaleschka | Stifter Garuda
TILMELD NYHEDSBREV

Finn Havaleschka | Stifter Garuda

finn-havaleschka-stifter-garudaStiftede i 1982 Garuda AS, Ledelse og Udvikling og har siden udviklet test og metoder til HR-aktiviteter.

Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne profilværktøjer, inkl. en række unikke personlighedstests. Garuda tilbyder personprofiler til alle opgaver inden for rekruttering samt til medarbejder- og lederudvikling – herunder udvikling af personlige kompetencer og talentudvikling – og til udvikling af grupper og organisationer.

Læs mere om Garuda på www.garuda.dk 

 


 

Sådan lykkes du som leder

Skrevet af Finn Havaleschka | Stifter Garuda     21. Januar 2014     6619   0

Ledelse handler om at lede andre, og udvikle godt medarbejderskab. Alligevel viser undersøgelser i Norge at ledere alt for ofte bliver bundet op i administration og bliver styrings- og kontrolfokuseret.

OPRÅB! Fremtidens talenter og Popstars-generationen

Skrevet af Finn Havaleschka | Stifter Garuda     20. September 2013     7704   0

Tirsdag d. 17. september 2013 inviterede DANSK HR, Garuda AS og PBJ til en konference over emnet: "Sådan skaber du en vinderkultur i fremtidens organisation med individualister der ikke nødvendigvis ynder at samarbejde". Der var inviteret to indlægsholdere, som havde to vidt forskellige tilgange til problemstillingen.

Grundig og kreativ person søges ... hmm

Skrevet af Finn Havaleschka | Stifter Garuda     29. August 2013     4773   0

Jeg har altid undret mig over, hvor detaljeret man i rigtigt mange stillings-annoncer beskriver den personlighed, de holdninger og den indstilling den ideelle kandidat har eller bør være i besiddelse af for at kunne komme i betragtning til den ledige stilling.

Finn Havaleschka stiftede i 1982 Garuda AS, Ledelse og Udvikling og har siden udviklet test og metoder til HR-aktiviteter. Han blogger nu på Jobfisk.dk.