Camilla Høholt Smith | Direktør work-live-stay southern denmark
TILMELD NYHEDSBREV

Karriereportalen Populær

Skrevet af Camilla Høholt Smith | Direktør work-live-stay southern denmark     08. August 2017     2107  

KARRIEREPORTALEN lilleDen syddanske karriereportal – åh nej tænker du måske. Ikke flere portaler og steder hvor jeg skal kigge efter åbninger og muligheder. Men jo! Der er nu kommet en mere – men ikke bare en mere af samme skuffe.

Hvis du som kandidat tænker: "Syddanmark? Hvor og hvorfor?" eller "Kan det være stedet for den næste fase i mit liv?" Så er det på www.worklivestay.dk at du finder hele pakken – alt fra virksomheder og hvilke kompetencer, de søger både nu og i fremtiden, til viden om livet og det at bosætte sig i Syddanmark. Hvordan er det lige med Sønderjylland, sker der egentlig noget der, og kan mine børn gå i en ordentlig skole?

Vi ved, at det kræver mange ofte svære valg, tanker, overvejelser og sikkert også en del for- og imod-tænkning at skulle flytte og "starte forfra" i et helt nyt område.

På den syddanske karriereportal bliver du inspireret, vejledt og guidet til, hvor du derfra kan gå hen for at blive klogere på en karriere og flytning til Syddanmark. Det er en one-stop-shop – absolut ikke fordi vi tænker vi har alle svarene, men fordi vi har alle de vigtige samarbejdspartnere, som du har brug for at kende.

 

Vi har brug for dig!

I Syddanmark har vi brug for meget kvalificeret arbejdskraft. Virksomhederne her hos os skriger på ingeniører med mange forskellige specialiseringer, de mangler IT- og softwareeksperter, har mangel på dygtige jurister og sagsbehandlere til de nye statslige arbejdspladser i området. Og så er der alle de andre spændende stillinger, der findes her hos os, der kræver kompetencer, der ligger imellem det hele.

Det er de stærkeste talenter, de syddanske virksomheder er på jagt efter. Mange af dem er i eksplosiv vækst, flere af dem endda internationale mega-brands, så det er altså ikke ligegyldigt hvad du kan. Derfor er den syddanske karriereportal bygget op om kompetencer, således det er din egen nysgerrige søgen på de konkrete virksomheder, der leder dig hen til, måske, det rette match. Så er stillingsbetegnelsen ofte mindre vigtig.

Vi har rigtig meget at byde på. Ikke alt er kendt, men vi kan godt love, at der er langt mere end 'blot' den helt unikke natur, som vi ved betyder meget for mange der bor her. Tre internationale "guldklynger" symboliserer de stærke faglige hubs i regionen med stor gennemslagskraft. Alle typer af virksomheder er repræsenteret i området, fra de små iværksættervirksomheder over de mellemstore vækstvirksomheder til de globale mastodonter.

 

Artiklen fortsætter efter billedet 

KARRIEREPORTALEN 1

 

Vi tager godt imod dig

Syddanmark er ikke København eller Aarhus, vi ved, at det manglende kendskab til os som område for et fremtidigt liv kæver, at vi arbejder rigtig hårdt for at skabe den rette tryghed og tillid til, at Syddanmark faktisk kunne være det rette valg. Derfor gør vi rigtig meget for at skabe den tryghed. I alle vores kommuner er der tilflytterguides, som er din ven i alt det nye og som kan tage en snak med dig og din familie om mulighederne i lokalområdet. Du vil i alle områder af Syddanmark møde partnerkonsulenter, der kan sikre, at også din kæreste eller ægtefælle kommer i gang med sin karriere.

Vi har nemlig en mission: Vi vil være verdensmestre i at tiltrække dig og sørge for at det bliver en beslutning du bliver glad for. Med andre ord, vi ved jo godt, at det ikke er det nemmeste at skulle tage beslutninger der vedrører at flytte sig selv, sin familie og sin karriere væk fra det trygge og til noget helt ukendt. Mennesker flytter efter det fede job, men for at blive forankret i ny muld, skal alt det andet også være attraktivt.

Bag work-live-stay southern denmark og den syddanske karriereportal står Region Syddanmark, Syddansk Vækstforum, 18 syddanske kommuner og et bredt spektrum af store og små virksomheder, der alle vil det bedste for Syddanmark – tiltrække verdens bedste talenter!

 

 

På den syddanske karriereportal bliver du inspireret, vejledt og guidet til, hvor du derfra kan gå hen for at blive klogere på en karriere og flytning til Syddanmark.