Camilla Høholt Smith | Direktør work-live-stay southern denmark
TILMELD NYHEDSBREV

Camilla Høholt Smith | Direktør work-live-stay southern denmark

camilla-hoholt-smith-direktor-work-live-stay-southern-denmarkCamilla Høholt Smith er direktør og underviser i ledelsesudvikling.

Camilla står som direktør i spidsen for foreningen work-live-stay southern denmark der i al sin enkelhed er sat i verden for at sikre optimale rammer for vækst i Syddanske virksomheder. Det indebærer et fokus på tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af den højtkvalificerede arbejdskraft.

Camilla er netværks og relations orienterer og deltager gerne i debatten omkring det at skabe en mere mobiliseret og globaliseret forståelse af arbejdsmarkedet.

I ledelsesudvikling handler det om at sætte lederen i stand til at bedrive ledelse. At give den enkelte leder mod til at være sin titel.

Camillas motto er: Sammen er vi stærkere.

 

Besøg work-live-stay southern denmark her

 

 


 

 

Karriereportalen

Skrevet af Camilla Høholt Smith | Direktør work-live-stay southern denmark     08. August 2017     2240   0

Den syddanske karriereportal – åh nej tænker du måske. Ikke flere portaler og steder hvor jeg skal kigge efter åbninger og muligheder. Men jo! Der er nu kommet en mere – men ikke bare en mere af samme skuffe.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.