Blogs om rekruttering
TILMELD NYHEDSBREV

Søg job som influencer

Skrevet af Ole Holdgaard     06. December 2018     3290   0

Der kan være mange gode grunde til at søge et job som influencer. Hvad det vil sige at være influencer, og hvad det kan give dig af fordele, ser vi på her:

Job som youtuber

Skrevet af Ole Holdgaard     03. Januar 2018     3295   0

Går du og drømmer om et job inden for SoMe, eller blive den næste Fie Laursen eller Alexander Husum, så får du her lidt tips og tricks til at få så meget succes, at du reelt kan bruge YouTube til at tjene penge, og dermed have et job.

Karriereportalen

Skrevet af Camilla Høholt Smith | Direktør work-live-stay southern denmark     08. August 2017     2108   0

Den syddanske karriereportal – åh nej tænker du måske. Ikke flere portaler og steder hvor jeg skal kigge efter åbninger og muligheder. Men jo! Der er nu kommet en mere – men ikke bare en mere af samme skuffe.

Brug video til Employer Branding og rekruttering

Skrevet af Ole Holdgaard     06. Juli 2017     2268   0

I Danmark er YouTube den 2. største søgemaskine, næst efter Google. YouTube bliver i dag brugt til alle slags søgninger, og er ikke kun en markedsføringskanal overfor de unge i generation X, Y eller Z. Sidstnævnte bliver også kaldt for 'iGenerationen', hvilket afspejler, at denne generation har fået internettet og smartphones ind med modermælken.

Den moderne sælger

Skrevet af Totem & Partners     21. Januar 2014     9135   0

Forleden da jeg stod i Føtex og koncentrerede mig om nærtstående indkøb vibrerede min mobil i lommen som den jo har for vane at gøre. Jeg besvarede modvilligt, da mit arbejde pt. rummede forpligtelser som kunne kræve min akutte opmærksomhed.

Sådan lykkes du som leder

Skrevet af Finn Havaleschka | Stifter Garuda     21. Januar 2014     6579   0

Ledelse handler om at lede andre, og udvikle godt medarbejderskab. Alligevel viser undersøgelser i Norge at ledere alt for ofte bliver bundet op i administration og bliver styrings- og kontrolfokuseret.

Snyd (ikke) til en personlighedsanalyse

Skrevet af Totem & Partners     21. November 2013     8359   0

Tanker om at snyde og manipulere

Er du så heldig og skal til jobsamtale, men er usikker fordi du først skal udfylde en personlighedsanalyse, så kan der melde sig en række spørgsmål i hovedet.

OPRÅB! Fremtidens talenter og Popstars-generationen

Skrevet af Finn Havaleschka | Stifter Garuda     20. September 2013     7656   0

Tirsdag d. 17. september 2013 inviterede DANSK HR, Garuda AS og PBJ til en konference over emnet: "Sådan skaber du en vinderkultur i fremtidens organisation med individualister der ikke nødvendigvis ynder at samarbejde". Der var inviteret to indlægsholdere, som havde to vidt forskellige tilgange til problemstillingen.

Grundig og kreativ person søges ... hmm

Skrevet af Finn Havaleschka | Stifter Garuda     29. August 2013     4760   0

Jeg har altid undret mig over, hvor detaljeret man i rigtigt mange stillings-annoncer beskriver den personlighed, de holdninger og den indstilling den ideelle kandidat har eller bør være i besiddelse af for at kunne komme i betragtning til den ledige stilling.

Snart dør den sidste headhunter!

Skrevet af Totem & Partners     11. August 2013     14713   0

Der er mange truede dyrearter i verden, isbjørne har mindre og mindre is, tigre findes snart kun i zoologiske have og næsehorn er næsten kun til at se tæt på, hvis man tænder for Discovery.

Og jeg tror, at den traditionelle headhunter-virksomhed også snart vil kunne beses på et museum!

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.