Rekruttering
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-B 340x60

Blogs

Søg job som influencer

Sg job som influencer lilleDer kan være mange gode grunde til at søge et job som influencer. Hvad det vil sige at være influencer, og hvad det kan give dig af fordele, ser vi på her:

Læs mere…

Job som youtuber

Job som youtuber lilleGår du og drømmer om et job inden for SoMe, eller blive den næste Fie Laursen eller Alexander Husum, så får du her lidt tips og tricks til at få så meget succes, at du reelt kan bruge YouTube til at tjene penge, og dermed have et job.

Læs mere…

Rekruttering | Find inspiration til rekrutteringen på Jobfisk.dk

Denne sektion indeholder informationer, viden og ikke mindst inspiration til rekrutteringsprocessen. Der er artikler med tips og tricks til den gode rekruttering. Og i artikler og blogs finder du nyeste tendenser og diskussioner om virksomhedens muligheder og fælder i rekrutteringsprocessen.
Du finder en liste over rekrutterings- og vikarbureauer og over jobdatabaser og fagdatabaser. Lister der hjælper dig til at træffe de rette valg i forhold til jobannoncering og evt. køb af ekstern hjælp til dele eller hele rekrutteringsprocessen.
Og er du interesseret i at vide mere finder du også en række spændende bøger om rekruttering m.m.
Er du i stedet interesseret i jobsøgningsprocessen så kig i sektionen Jobsøgning. Og i sektionen Karriere finder du viden om karriere og joblivet generelt.