Bøger om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-G 340x60

Bøger om karriere

Sådan får vi en 4-dages arbejdsuge

Sdan fr vi en 4-dages arbejdsugeAllerede overskriften får nogle til slikke sig om munden og sige 'ja tak, hvornår kan vi begynde'.Mens andre resolut stiller sig op og siger 'aldrig i livet'.

Så er fronterne trukket op og beskydningen fra begge sider kan begynde.

Pernille Garde Abildgaard tager os i bogen 'Sådan får vi en 4-dages arbejdsuge' stille og roligt igennem mulighederne og de positive sider, der kan være ved en 4-dages arbejdsuge. Der er ingen tvivl om hvilken af siderne Pernille Garde Abildgaard er på. Hun ser store muligheder og potentialer for både medarbejdere og virksomheder. Ja faktisk er det måske løsningen der skal redde både velfærdssamfund og den enkelte medarbejdes mentale tilstand.

Saadan faar vi en 4-dages arbejdsugeI bogen bliver vi ved hjælp af eksempler fra forskellige virksomheder ført igennem flere forskellige tilgange til at sætte den konkrete arbejdstid ned. Pernille Garde Abildgaard viser ved de mange eksempler, at der mange måder at gå til udfordringen på. Hun illustrerer også at det kan gøre forskelligt i de enkelte afdelinger i virksomheden. Der er ikke noget one-size fits all over dette. En 4-dages arbejdsuge er ikke enten-eller.

Er du nysgerrig på muligheder (og lidt på udfordringer) ved at kaste sig over en 4-dages arbejdsuge eller en af de andre løsninger, så lad dig inspirere i bogen.

 

Så til sidst en lille opfordring:


Kære CEO.
Prøv at læse bogen. Du behøver ikke fortælle nogen at du læser den. Bare prøv at læse den. Du vil opdage, at i diskussionen om 4-dages arbejdsuge, så handler det ikke bare om at alle medarbejdere skal have fri hver fredag og at torsdag for alvor bliver "lille fredag".
Der er mange tilgange til det, der bliver kaldt en 4-dages arbejdsuge. Og måske også en der passer jeres virksomhed (og måske ikke). Men i stedet for at være med til at trække fronterne så skarpt op så prøv at se på mulighederne.

Læs den før din konkurrent.

 

Titel: Sådan får vi en 4 dages arbejdsuge
Forfatter: Pernille Garde Abildgaard
Omfang: 208 sider
Udkom: 29. januar 2024

 

 

Annonce 

Køb Sådan får vi en 4-dages arbejdsuge her:

Køb bogen hos Bog&idé her

Køb bogen hos Saxo her

 

 

 Køber du bogen via et af disse link er du med til at støtte det fortsatte arbejde med Jobfisk.dk, da jeg modtager et henvisningsgebyr.

På forhånd tak for at du bruger et af disse links, når du bestiller bogen Sådan får vi en 4-dages arbejdsuge.

 

 

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.