Sara Bahr | Betterwork
TILMELD NYHEDSBREV
Blog Karriere Sara Bahr | Betterwork Talenterne og hold B?

Talenterne og hold B?

Skrevet af Sara Bahr | Betterwork     15. Maj 2018     721  

Talenterne og hold B lilleI en rekrutteringsproces skal vi overveje i hvilket omfang og hvordan vi anvender ordet "talent", fordi det kan sende de forkerte signaler og få de fungerende medarbejdere til at føle sig placeret på hold B.

Den kommende arbejdsstyrke har en helt anden tanke- og tilgang til arbejdslivet, de forventer action fra første dag og det forpligter, men det sker ikke altid pr. automatik.

Talenterne og hold B Virksomhederne har ofte svært ved at efterleve de selvbevidste talenters krav og forventninger vedrørende udvikling, selv- og medbestemmelse og frekvent feedback.

De søger bevidst efter virksomheder med en flad organisationsstruktur, hvor der er kort fra tanke til handling - fyldt med muligheder fremfor begrænsninger især med interesse og nysgerrighed for teknologien.

Talenterne dumper ikke lige ned fra "himlen", derfor er branding og positiv omtale afgørende, husk på de vælger jer og ikke omvendt.

 

 

 

I en rekrutteringsproces skal vi overveje i hvilket omfang og hvordan vi anvender ordet "talent", fordi det kan sende de forkerte signaler og få de fungerende medarbejdere til at føle sig placeret på hold B.