Sara Bahr | Betterwork
TILMELD NYHEDSBREV
Blog Karriere Sara Bahr | Betterwork Udnyt potentialet hos Generationerne X, Y og Z

Udnyt potentialet hos Generationerne X, Y og Z Populær

Skrevet af Sara Bahr | Betterwork     24. Oktober 2017     1707  

generation x og y lilleNu taler alle om at rekruttere, fastholde og lede Generationer X, Y og Z men da jeg startede min virksomhed for to år siden blev jeg ofte spurgt om det var noget jeg havde fundet på.

Emnet debatteres som aldrig før, og mange kendte kræfter i samfundet og erhvervslivet har deres version og skriver derfor bøger, holder foredrag, laver interviews og meget andet om Generationernes adfærd og holdninger til arbejdet.

Interessen er overvældende og potent, fordi en sammensmeltning af den digitale verden og selve alderskløften har dannet en barriere mellem Generationerne, hvorfor arbejdsmarkedet, arbejdsmiljøet og kommunikationen er udfordret, langt mere end først antaget. Det udviklingspotentiale, der ligger her, er dog interessant, og det er netop i dette felt at en virksomhed kan finde og udnytte flere ressourcer hos medarbejderne - når de først har fået øjnene op for hinanden.

Mit budskab er at få sat rammerne for en arbejdskultur hvor det er helt naturligt at dele erfaringer, informationer og viden mellem Generationerne X, Y og Z. Dette vil være til stor gavn for både aktionærer, ledelsen, medarbejderne, kunderne samt andre interessenter men bestemt også for virksomhedens innovation og udviklingsmuligheder udadtil.

I denne nye arbejdskultur er feedback, både formel og uformel, altafgørende, men husk at få afsat tid til at evaluere og tilpasse forholdene løbende under implementeringen af en sådan mere tidssvarende arbejdskultur, hvor alle er lydhøre overfor hinandens behov og ressourcer.

Udnyt potentialet hos Generationerne X Y og Z

Sara Bahr sætter rammerne for Generation X, Y og Z. Hendes budskab er at få en arbejdskultur hvor det er helt naturligt at dele erfaringer, informationer og viden mellem generationerne.