Sara Bahr | Betterwork
TILMELD NYHEDSBREV

Sara Bahr | Betterwork

sara-bahr-betterworkbetterwork er en konsulentvirksomhed med fokus på arbejdsmiljøet mellem generation X, Y og Z i relation til deres arbejdsglæde og trivsel i hverdagen. Dette drejer sig om at få dannet bro mellem generation X, Y og Z, så erfaringsudveksling og vidensdeling bliver en naturlig del af hverdagen.

Jeg tilbyder individuel arbejdsmiljørådgivning, workshop og foredrag alt efter behov og varighed. Hvor jeg bl.a. berør emner omkring trivslen både for det enkelt menneske og i teams. Fordi jeg er viden om at værdien af et velfungerende samarbejde, hvor åbenhed og regelmæssig kommunikation samt involvering er en nødvendighed og nøglentil vækst og udvikling for enhver virksomhed.

Fundamentet og interessen for ovenstående er fremkommet gennem et længere karriereforløb, hvor jeg har bevæget mig kommunikativt og mellem mennesker på mange niveauer. Desuden har jeg skærpet min viden og kompetencer med et længere uddannelsesforløb omkring HR, kommunikation og ledelse.
Være nysgerrig, bliv klogere og læs meget mere på: www.better-work.dk der linker til FB og LinkedIn med små artikler om arbejdsmiljøet.

 

Talenterne og hold B?

Skrevet af Sara Bahr | Betterwork     15. Maj 2018     2325   0

I en rekrutteringsproces skal vi overveje i hvilket omfang og hvordan vi anvender ordet "talent", fordi det kan sende de forkerte signaler og få de fungerende medarbejdere til at føle sig placeret på hold B.

Udnyt potentialet hos Generationerne X, Y og Z

Skrevet af Sara Bahr | Betterwork     24. Oktober 2017     2875   0

Nu taler alle om at rekruttere, fastholde og lede Generationer X, Y og Z men da jeg startede min virksomhed for to år siden blev jeg ofte spurgt om det var noget jeg havde fundet på.

Hvor svært kan det være

Skrevet af Sara Bahr | Betterwork     17. Oktober 2016     2094   0

Ja, åbenbart rimelig svært, når det handler om at danne fundamentet for en kultur, hvor åben og ærlig kommunikation bliver en naturlig del af hverdagen på en arbejdsplads.

Sara Bahr blogger om generationernes møde på arbejdspladsen.