Rikkemaj Thauer fra Om-Tanke
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Rikkemaj Thauer fra Om-Tanke

rikkemaj thauer - om-tanke1.jpgRikkemaj Thauer er en erfaren karriererådgiver og underviser. Hun har tidligere været regionschef for et privat jobcenter og har et stort professionelt netværk, som bruges aktivt i jagten på nye jobs til kandidaterne. Rikkemaj har uddannelser inden for kommunikation, ledelse og forandringspsykologi og er coach fra Anthony Robbins Mastery University i USA.

Om-Tanke arbejder resultatorienteret for kandidater, der ønsker nyt job. Vores primære fokus er, at gøre op med traditionel jobsøgning og inspirere og træne dig til at blive en eftertragtet ansøger, der bemærkes.

Om-Tanke´s motto er; " Du har ikke prøvet alt - hvis du ikke har fundet en løsning" og det gælder for alt, hvad vi laver. Vi tror

På bloggen vil Om-Tanke's konsulenter sætte fokus på, hvordan du som jobsøger kan styrke dine personlige kompetencer og komme hurtigere i nyt job.

Besøg Om-Tanke på deres website: www.om-tanke.nu


Har du styr på din performance som jobsøger?

Skrevet af Rikkemaj Thauer fra Om-Tanke     03. Januar 2012     7568   0

Tidens trend peger i retning af, at ansøgere i højere grad skal have styr på deres personlige branding og kunne performe optimalt til samtalen for at få jobbet i hus.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.