Pernille Marott | Journalist og kommunikationsrådgiver
TILMELD NYHEDSBREV

Pernille Marott | Journalist og kommunikationsrådgiver

pernille-marott-journalist-og-kommunikationsradgiverPernille Marott er journalist og kommunikationsrådgiver og laver blandt andet workshops og foredrag om karriere- og organisationsudvikling – herunder relationsopbygning og netværk for jobsøgende og folk i arbejde.

 

www.marottk.com 

 


 

Lån et skrivebord og skab dit eget job

Skrevet af Pernille Marott     26. Marts 2017     4954   0

Hey du, der pusler med tanken om at blive selvstændig, men alligevel tøver, fordi det virker så uoverskuelig og dyrt. Det behøver ikke altid at være så dyrt at skabe sit eget job og etablere sig. Men det kræver, du tør tænke lidt skævt og løber ind i de rette mennesker. Så kan du til gengæld komme både godt og billigt fra start.

Netværk dig til jobbet

Skrevet af Pernille Marott     29. August 2016     5913   0

Det er ikke kun nemmere at få job via netværk end gennem stillingsopslag. Det job, netværket finder til dig, er sandsynligvis også langt mere dig, end det et tilfældigt jobopslag kan tilbyde. Det kræver dog du ændrer mind-set og går fra bænkevarmer til bal-dronning/konge. Har du lyst? Så læs med.

Pernille Marott er journalist og kommunikationsrådgiver og laver blandt andet workshops og foredrag om karriere- og organisationsudvikling – herunder relationsopbygning og netværk for jobsøgende og folk i arbejde.