Nanna Agerlin
TILMELD NYHEDSBREV

Nanna Agerlin

nanna-agerlinNanna Agerlin arbejder med karriererådgivning:
"Jeg tror på at verden bliver et bedre sted at være, når vi alle har dybt meningsfulde arbejdsliv. Resultatet er bedre arbejdspladser, mere innovation og succes, hvis vi alle arbejder med noget, som vi finder dybt meningsfuldt. Vi skaber resultater til glæde for både for andre og os selv.

Jeg har en talentpakke som gør, at det er nemt for mig at spotte andre menneskers særlige talenter og evner. Jeg forstår, hvad der motiverer andre mennesker. Derfor kan jeg hjælpe med at omsætte udfordringer til fordele og finde deres unikke genizone.

 

Læs mere på www.nannaagerlin.com 

 

 


 

 

Klar til en ny retning i arbejdslivet - Sådan genskaber du dig selv i en ny karriere

Skrevet af Nanna Agerlin     31. Oktober 2017     6582   0

Vores arbejdsliv har ændret sig massivt over de sidste mange år. I dag arbejder vi og lever så længe, at vi kan nå at have mange forskellige karriere. Det betyder at du har mulighed for at skifte spor arbejdsmæssigt flere gange i løbet af dit liv. Hvis du er klar til en ny retning i arbejdslivet, skal du sammensætte din erfaring, dine talenter og dine kompetencer på en ny måde.

Dine talenter er nøglen til en god karriere

Skrevet af Nanna Agerlin     12. Oktober 2016     4642   0

Når vi ikke trives i vores arbejde eller er jobsøgende, tror mange af os at løsninger er mere uddannelse og flere kompetencer. Vi skal være noget mere og kunne noget andet. Min erfaring er, at det ofte handler om noget helt andet, som vi ikke har ord for, nemlig vores talenter. 

Nanna Agerlin deler viden om din karriere og dit talent.