Mette Egebæk | Fremtidsforsker
TILMELD NYHEDSBREV

Mette Egebæk – Fremtidsforsker, forfatter og rådgiver

mette-egebaek-fremtidsforskerMette hjælper virksomheder – især ledere - med at blive klædt på til fremtidens krav og bygge bro mellem generationerne. Hun er især optaget af hvordan den teknologiske udvikling påvirker os som mennesker og hvordan vi øger vores bevidsthed, så vi kan følge med udviklingen. Herudover har hun flere år erfaring med karriererådgivning og hvilke trends der rører sig på arbejdsmarkedet. Hun har desuden skrevet bogen "Intuition og ledelse med maven".

 

Følg Mettes blog her.

 


 

 

6 led du ikke må springe over i din jobsøgning

Skrevet af Mette Egebæk | Fremtidsforsker     03. August 2017     4067   0

Nære relationer bliver endnu mere afgørende i fremtiden, også i jobsøgning og rekruttering. Der bliver endnu større efterspørgsel på de menneskelige egenskaber såsom empati, integritet i det hele taget sociale og personlige kompetencer. Årsagerne er blandt andet den stigende teknologi og de nye generationers syn på det at arbejde.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.