Lene Værge
TILMELD NYHEDSBREV

lene-vaergeLene Værge er indehaver af kursus – og konsulentvirksomheden JobEdu. Hun udvikler og designer lærings-og kompetenceudviklingsforløb, metoder, modeller med videre. Lene underviser dygtige medarbejdere indenfor uddannelses – og beskæftigelsesområdet på korte og lange efteruddannelsesforløb og er kendt som en underviser, der kender og forstår praksis. Hun bliver brugt som ekspert i menneskelig motivation og forandring i forskellige sammenhænge. Desuden har hun udgivet en række fagmaterialer i forskellige formater.


W: www.jobedu.dk 
E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: 25 21 89 35 

 

Lene blogger bl.a. om

 

  • Menneskelig motivation
  • Forandring og forvandling
  • Det gode og meningsfulde arbejdsliv
  • Læring – og kompetenceudvikling

 


 

 

 

Hvad har du, og alle vi andre, tilfælles med Blume, Fuglsang og de andre OL-atleter?

Skrevet af Lene Værge     14. August 2016     2311   0

Er du til sport? Læs med alligevel, for det handler egentlig ikke om sport. Det handler om dig og dine muligheder for at nå dine drømme og mål i dit arbejdsliv.

3 ting du bør vide om din egen motivation, når du er jobsøgende

Skrevet af Lene Værge     01. August 2016     7484   0

- Og 3 råd til, hvordan du kan motivere dig selv!
Uanset om du søger job fordi du er ledig eller fordi du er kommet til den konklusion, at det er tid til et skifte i arbejdslivet, så kan det godt opleves hårdt og måske en anelse sårbart at være jobsøgende.

Lene blogger bl.a. om Menneskelig motivation, Forandring og forvandling, Det gode og meningsfulde arbejdsliv og Læring – og kompetenceudvikling