Kristoffer Hjerrild
TILMELD NYHEDSBREV

Kristoffer Hjerrild

kristoffer-hjerrildMit navn er Kristoffer Hjerrild. Jeg er den stolte ejer af både Winkwink og et Magento-orienteret webbureau, hvilket Winkwink selvfølgelig også er bygget i. Til dagligt skriver jeg selv en blog omkring netop iværksætteri og hele den verden, men har som virksomhedsejer en del erfaring med både rekruttering og desværre også afskedelse af personale igennem en årrække og de udfordringer det kan medføre.

I kan følge min blog her på siden.

 


 

3 gode råd til at starte din karriere i online-branchen

Skrevet af Kristoffer Hjerrild     25. Juli 2017     2404   0

Søger du efter en karriere indenfor online-branchen? Har du nogensinde overvejet affiliate marketing? Affiliate marketing er slet ikke som du tror! 

Fra opvasker til selvstændig

Skrevet af Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk     06. Juli 2017     2525   0

Når man som teenager får sit første ungdomsjob er det ofte inden for servicebranchen. De fleste af os har haft jobs som opvasker, tjener, flaskedreng eller kasseassistent. Jobs, der alle kan bringe og give meget glæde, men det er de færreste af os, der brænder for at arbejde med det resten af livet.

12 vigtige egenskaber som iværksætter

Skrevet af Kristoffer Hjerrild     08. Juni 2017     4618   0

Kristoffer Hjerrild er den stolte ejer af både Winkwink og et Magento-orienteret webbureau. Til dagligt skriver han selv en blog omkring netop iværksætteri og hele den verden han som virksomhedsejer har en del erfaring med. I dette blogindlæg fortæller han om de 12 vigtigste egenskaber man som iværksætter skal være i besiddelse af.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.