Karsten B. Vester | Relationsnetværket
TILMELD NYHEDSBREV

Karsten B. Vester | Relationsnetværket

karsten-b-vester-relationsnetvaerketKarsten B. Vester er leder af RelationsNetværket – et uafhængigt netværk af private og offentlige virksomheder. I netværket har virksomheder en fællesskab om HR, Ledelse, Trivsel, Sundhed, Social ansvarlighed og Forretning.

RelationsNetværket afholder netværksmøder, hvor virksomhederne kan få ny viden, nye relationer og skabe sig nye forretninger.

Karsten B. Vester har en lang baggrund indenfor det offentlige, hvor han har arbejdet med beskæftigelsesområdet. Han har diplomuddannelser i ledelse og økonomi. I mere end 10 år har han arbejdet som professionel netværker, og har derigennem en stor erfaringer og indsigt i, hvordan man kan arbejde med sit netværk, sine relationer og få en masse positivt ud af det. Han er endvidere initiativtager til CSR-initiativet "Virksomheder adopterer skoleklasser" der er mødet mellem virksomhedernes sociale ansvar og den åbne skole. Det er samtidig en unik mulighed for virksomheder til at gøre børn og unge interesseret i deres virksomhed og branche.

 

Web: www.relationsnetvaerket.dk 

Karsten blogger blandt andet om:

#Netværk
#Relationer
#HR
#Ledelse
#Trivsel
#Virksomhedernes sociale ansvar.

 


 

 

Aktivér dit netværk

Skrevet af Karsten B. Vester | Relationsnetværket     21. September 2016     4279   0

Aktivér dit netværk er den besked som rigtig mange jobsøgere bliver mødt af som noget af det første, hvis de kommer i et outplacement-forløb eller bliver rådgivet af en jobcoach.
Det er naturligvis helt logisk, at man skal bruge sit netværk i forbindelse med sin jobsøgning.

Karsten B. Vester blogger blandt andet om: #Netværk #Relationer #HR #Ledelse #Trivsel #Virksomhedernes sociale ansvar.