Julie Pi | Direktør Pi Talentakademi
TILMELD NYHEDSBREV

julie-pi-direktor-artful-punchJulie Pi er direktør for Pi Talentakademi. Virksomheden udbyder læringsforløb, der realiserer menneskeligt uforløst potentiale
Julie har gennem hele livet haft fokus på, at mennesker skal have ret til at være sig selv og at udfolde sit potentiale. Og hun har gennem sin karriere haft et skarpt øje for at identificere og udvikle individuelle og organisatoriske potentialer.
Hun har 15 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling i private og offentlige virksomheder. Ligesom hun har stor erfaring med etablering og udvikling af virksomheder, som Idékartellet, Creative Mindescape og Copenhagen Humanities. Hun har desuden været udviklingschef i Væksthus Sjælland og er uddannet klassisk fløjtenist fra det Kongelige Danske Musik Konservatorium.

 

Følg hendes blog her...

 


 

Mod er nøglen til forandring

Skrevet af Julie Pi | Direktør Pi Talentakademi     28. Januar 2015     6589   0

Den sidste blog, jeg skrev, handlede om skelnen mellem arbejde og virke. I dag taler vi stort set kun om dét at arbejde. Arbejde er en struktur, vi har skabt, hvor vi løser en opgave inden for en afgrænset ramme for en aftalt betaling. Vores virke er noget, vi har med os gennem hele livet. Det er dét vi gør, som den vi er.

Arbejde eller virke...??

Skrevet af Julie Pi | Direktør Pi Talentakademi     17. November 2014     3977   0

I dag, mere end nogensinde, kæmper vi med at få skabt eller genskabt en adskillelse mellem arbejde og privatliv. Mails og mobiler tikker og bipper uden ende, og stress er ved at blive en folkesyge. I den uendelige strøm af informationer, krav og konkurrence kæmper vi for at være tilstrækkelige både på arbejdet og privat.

Det individuelle meningsfulde

Skrevet af Julie Pi | Direktør Pi Talentakademi     21. Oktober 2014     3931   0

I sidste uge skrev jeg om tvivl, og om at vi kan udligne en stor del af den negative tvivl ved at flytte vores orientering fra at være udefra og ind, til at være indefra og ud.

Tvivl

Skrevet af Julie Pi | Direktør Pi Talentakademi     15. Oktober 2014     4603   0

Jeg møder tvivl alle vegne. Tvivlen hersker i vores samfund.

Jeg holder en del inspirationsforedrag for tiden. Fællesnævneren for deltagerne på mine inspirationsforedrag er, at de er ledige, men det er ikke særligt for ledige at være i tvivl. Lediges tvivl bliver bare mere synlig, fordi omverdenen forventer at de handler – at de finder en løsning og skaffer sig et job i en fart.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.