Jeanette Pavlak | Pavlak Performance
TILMELD NYHEDSBREV

Jeanette Pavlak | Pavlak Performance

jeanette-pavlak-pavlak-performanceJeanette fra Pavlak Performance beskriver sig selv som LinkedIn-entusiast og rådgiver mindre virksomheder om bl.a. brugen af LinkedIn.
Jeanette blogger om brugen af LinkedIn eksempelvis i LinkedIn-gruppen "Netværksgruppe om LI i jobsøgningen"

Du finder Jeanette og hendes LinkedIn-grupper her: Jeanette Pavlak

 

Følg Jeanettes indlæg om LinkedIn her.

 


 

 

LinkedIn: Fra kedelig CV-database til professionel legeplads

Skrevet af Jeanette Pavlak     08. April 2019     4097   0

Når den ene ser en kedelig ørken, hvor den anden ser en frodig oase, drejer det sig ikke nødvendigvis om øjnene, der ser. Nogle gange handler det om, at de to beskuere befinder sig to forskellige steder i landskabet. Dette er tilfældet med LinkedIn.

Du er godt nok MEGET aktiv på LinkedIn!

Skrevet af Jeanette Pavlak     20. Februar 2019     3200   0

Er det rigtigt, at 'alt godt kommer til den, der venter' ? Mht. synlighed på LinkedIn er det i hvert fald usandt - uanset om du prøver at tiltrække job, kunder eller samarbejdspartnere. Men det ved du godt nu, hvor du er blevet en af de aktive LinkedIn-brugere.

Tiltræk ønskejobbet via LinkedIn - Sådan skiller du dig ud

Skrevet af Jeanette Pavlak     14. Marts 2018     9385   0

På LinkedIn har du sandsynligvis allerede en profil. Sammen med de mange andre jobsøgende konkurrerer du nu om opmærksomheden fra din kommende chef. Men hvordan skal han opdage, at det lige netop er DIG, der vil være et aktiv for virksomheden ? Hvordan skiller du dig ud ?

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.