JAKOB NØRGAARD NIELSEN | CORPORATE ENGAGEMENT
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

JAKOB NØRGAARD NIELSEN | CORPORATE ENGAGEMENT

jakob nrgaard nielsen3 beskaaretJakob Nørgaard Nielsen er Chefkonsulent & Coach hos Corporate Engagement og områdeansvarlig for Jylland og Fyn. Han har arbejdet med Ledelse og Uddannelse siden 1990, og bevæger sig ubesværet på henholdsvis strategisk, taktisk og operativt ledelsesniveau.

Jakob har en ledelsesmæssig baggrund som oversergent fra forsvaret, som løbende suppleres med relevante uddannelser og certificeringer. Han har efter forsvaret beskæftiget sig med henholdsvis rådgivning af ledige samt afholdt kommunikationskurser for iværksættere.

 

Hos Corporate engagement beskæftiger han sig med Talent Test og Talent Udvikling, Han er certificeret i Talent Test TT 38 © og er ligeledes Certificeringstræner.

 

Corporate Engagement bistår virksomheder med følgende.

 

  1. Ansættelser & jobrolledefinitioner, succesprofiler samt optimal jobopstart.
  2. Udviklingssamtaler, Lederudvikling Teamsammensætning og konflikthåndtering.
  3. Organisations og Kulturudvikling, Ledelsesrådgivning
  4. Coaching & Mentoring gennem udvikling og forandringer.

 

Lige meget hvilket talentfokus i har i jeres organisation, så er Talent Test TT 38 © det bedste og mest valide værktøj i kan bruge til at understøtte dette.

 

http://www.corporateengagement.eu/#!

 

På jobfisk vil han oplyse om Talent Fokus og hvilke forståelser der ligger til grund for disse, samt hvad dette kan bibringe af værdi for såvel enkeltpersoner som organisationer.

 


Udvikling eller Fejludvikling

Skrevet af Jakob Nørgaard Nielsen | Corporate Engagement     20. Marts 2014     3194   0

Vi alle kender efterhånden den offentlige debat omkring ledighedsaktivering, og hele jobindsats området. Vi har nok delte meninger omkring det, og fred være med det, jeg vil heller ikke sætte mig her for at være smagsdommer eller kvalitets vurderings specialist. På trods af jeg nok kunne!!!

Styrker eller Talenter

Skrevet af Jakob Nørgaard Nielsen | Corporate Engagement     08. Januar 2014     4883   0

Styrker eller Talenter og måske endda kompetencer. Ja hvad skal man fokusere på og hvad er det egentligt for noget. Nogle mener det er det samme, andre mener der er forskelle.

1 ud af 1000 eller individorienteret Talent-Fokus

Skrevet af Jakob Nørgaard Nielsen | Corporate Engagement     08. Oktober 2013     4579   0

Tidens trend er Talent-Fokus. Vi ser det alle mulige steder, TV programmer, reklamer hvor talentfulde kendte bruges som identitetsmarkører for bestemte produkter og så også i de jobopslag de fleste læsere her nok har mest fokus på. Men hvad er det for noget, og hvordan defineres det.

Match dit niveau

Skrevet af Jakob Nørgaard Nielsen | Corporate Engagement     10. Januar 2013     4353   0

Der er mange meninger fra nær og fjern, omkring hvordan man skal håndtere sin ledighed og sin jobsøgning. Især er der alle de udfaldstruede ledige, der i værste fald kan se frem til at miste sit forsørgelsesgrundlag, hvis man altså kan tillade sig at kalde dagpengene for det.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.