Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda
TILMELD NYHEDSBREV

Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda

jakob-kaae-markedsdirektor-garudaJakob Kaae er markedsdirektør hos den aarhusianske HR-virksomhed Garuda, der arbejder med personprofiler og logiske test indenfor HR områderne rekruttering, onboarding samt fastholdelse og udvikling. Jakob Kaae har selv læst en MBA i forretningspsykologi og har de seneste 10 år arbejdet med HR og ledelse.

 

Jakob blogger om rekruttering, karriere og jobsøgning.

 

Følg hans blog her.

 

 


 

 

Videorekruttering: Kan du sælge dig selv på video?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     03. April 2018     3091   0

Flere og flere virksomheder bruger videointerviews, når de rekrutterer nye medarbejdere – blandt andet store spillere på markedet som Dansk Supermarked og JYSK.

Hvordan får man flere relevante ansøgninger?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     10. Januar 2018     3384   0

Er mange ansøgninger lig med et godt jobopslag? Ikke nødvendigvis. Et velfungerende jobopslag behøver ikke at animere en masse kandidater til at søge. Men det skal tale til de rigtige.

7 kendetegn: Hvad er compassion focused leadership?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     21. November 2017     4082   0

Et af de helt store buzzwords i år er 'compassion focused leadership', men hvad er det, og hvordan finder du det hos din leder? De spørgsmål undersøger jeg her i artiklen med udgangspunkt i bogen "Den generøse leder" af Finn Havaleschka.

Til medarbejderne: Husker i at lede jer selv?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     24. Oktober 2017     2847   0

Vi snakker enormt meget om ledelse i disse år. Der bliver udgivet utallige bøger og artikler om emnet. Udbudt kandidatgrader, MBA'er og mini-MBA'er i ledelse. Og afholdt seminarer samt konferencer, der stræber efter at udvikle lederne.

Til arbejdsgiverne - Giv nu et ordentligt afslag!

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     26. September 2017     5327   0

Jobsamtaler er gode oplevelser for mig. Jeg møder velforberedte kandidater, der glæder sig til at snakke med mig, og som motiveret forsøger at vise, hvorfor de passer ind i jobbet. De er velklædte, høflige og har brugt timer eller dage på at skrive ansøgningen og sætte CV'et op. Ellers var de ikke kommet til samtale.

9 trin til den perfekte jobansøgning

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     26. Februar 2019     20592   0

Mange siger, at den traditionelle jobansøgning snart forsvinder. Deres argument er, at flere og flere job bliver besat via netværk, anbefalinger og LinkedIn. Men som du kan læse i mit seneste indlæg her på Jobfisk "Til jobansøgerne: jobopslaget er stadig HR's vigtigste rekrutteringsværktøj", foretrækker virksomhederne stadig, at kandidater søger skriftligt.

Til jobansøgerne: Jobopslaget er stadig HR’s vigtigste rekrutteringsværktøj

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     01. Maj 2017     2836   0

Fra første halvår 2015 til første halvår 2016 blev der registreret næsten 800.000 jobskift i Danmark. Det svarer til mere end hver fjerde lønmodtager og er en stigning på 22 % siden 2009. Eksperter ser det som et tegn på, at de økonomiske konjunkturer bevæger sig stødt opad, og at arbejdsgiverne derfor ansætter flere, mens arbejdstagerne føler sig mindre bundet til deres job.

Jakob Kaae blogger om jobsøgning, rekruttering og karriere på Jobfisk.dk