Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver
TILMELD NYHEDSBREV

henrik-g-qvottrup-brandofficeHenrik G. Qvotttrup er strategisk rådgiver indenfor branding, digital markedsføring og iværksætteri. Han har arbejdet med udvikling og implementering af personlig branding for både erhvervsfolk, atleter og ledige.
Han har hjulpet nye iværksættere som mentor, sparringspartner og lige nu er han projektleder på Projekt IdéFabrikken, der hjælper ledige til at blive selvstændige.
Han har siden 2010 blogget aktivt, både på egen blog og som gæste/ekspertblogger på en række blogsider for iværksættere, ledige og fagfolk indenfor kommunikation og branding.

 


 

4 enkle, men elementære tips, til dit CV

Skrevet af Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver      14. Marts 2017     4738   0

Et CV behøver ikke nødvendigvis at indeholde sang, dans og video for at fange en arbejdsgivers opmærksomhed – men leveringen skal altså helst som minimum leve til op gennemsnittet og være så overskueligt og tilgængeligt som muligt.

Personlig branding – det grundlæggende du SKAL vide

Skrevet af Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver      18. April 2016     5673   0

Forestil dig at du ser en person på gaden og tænker "det er da Troels" – det er genkendelse og synlighed, vedkommende har markedsført sig overfor dig. Ser du dermed en person og tænker "det er da Troels, han er en enormt dygtig revisor og altid klar med en kvik bemærkning" så vedkommende brandet sig i din bevidsthed.

Iværksætteri for ledige, del 3 ”Fra idé til forretning”

Skrevet af Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver      12. August 2015     4190   0

I sidste del går vi i gang med trin 2 af iværksætteriets 4 faser, nemlig planlægning (også kaldet tænkeriet). Det er nu at det skal gøre så konkret som muligt, så du er klar til at trykke på aftrækkeren og starte din virksomhed.

Iværksætteri for ledige, del 2 af 3

Skrevet af Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver      06. Februar 2015     7527   0

Din idé og hvordan du udvikler den

 I dette indlæg bliver vi i Trin nr. 1 "Idéudvikling". Dette er den rolige indledende fase. Der drømmes og udformes idéer uden at det nødvendigvis på nogen måde bliver konkret.

Iværksætteri for ledige, del 1 af 3

Skrevet af Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver      07. Januar 2015     8350   0

Livet som selvstændig er både udfordrende og kompliceret, men det kan også være en fantastisk rejse og en vej ud af ledigheden"
At starte en virksomhed og blive selvstændig er kompliceret og svært i sig selv; det bliver ikke nemmere af at have et udgangspunkt, der hedder ledig.

Du er hvad du deler – Dit personlige brand på nettet

Skrevet af Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver      02. September 2013     10276   0

Kommunikation og opførsel på sociale- og digitale medier er afgørende for dit personlige brand på internettet . En værdiskabende profilbeskrivelse er kun fundamentet for hvordan folk opfatter dig, det er kommunikation der skaber brandet.

Henrik G. Qvotttrup er strategisk rådgiver indenfor branding, digital markedsføring og iværksætteri. Han har siden 2010 blogget aktivt, både på egen blog og som gæste/ekspertblogger på en række blogsider for iværksættere, ledige og fagfolk indenfor kommunikation og branding.