Else Gammelgaard Madsen | Full Circle Image
TILMELD NYHEDSBREV

Else Gammelgaard Madsen | Full Circle Image

else-gammelgaard-madsen-full-circle-imageFilosofi

Betydningen og vigtigheden af det enkelte menneske er en hjertesag for mig, som er dybt forankret i mine egne værdier. Jeg tror på det unikke i enhver person, og på, at ved at anerkende og værdsætte forskelle kan personer, teams og hele organisationen styrkes.

 

Tilgang

Else har en passion for coaching og udvikling og er kendt for sin holistiske, positive og anerkendende tilgang og sin evne til at inspirere, begejstre og engagere folk. Hun er et sandt bidrag til alle, der ønsker høj kvalitet, pålidelighed og konsistens i leveringen af opgaven. Hendes styrke er evnen til at konfrontere problemerne på en positiv, praktisk og engagerende måde, og at muliggøre en positiv, varig ændring for enkeltpersoner og organisationer. Else trives med at hjælpe enkeltpersoner, ledere og teams med at skabe gennembrud ved at bevæge sig ud over de udfordringer, der kæmpes med, uanset om det er konflikter, personlig effektivitet, ydeevne, ledelsesændring, store arbejdsbyrder, eller bare mangel på ideer. Else har også specialiseret sig i virtuel coaching og image management og hjælper enkeltpersoner og organisationer med at opbygge et positivt og autentisk image og præsentere sig på den bedst mulige måde.

 

Erfaring

Else har 23 års professionel erfaring som træner, facilitator, business-og image coach Else grundlagde sin egen Coaching og Image Management virksomhed i 1993. Hendes kunder er ledere og medarbejdere, der er villige til at opnå:

 

  • Bedre lederevner.
  • En øget forståelse af egne styrker og svagheder
  • Et bedre grundlag for udvikling af frugtbare relationer.
  • Specifikke værktøjer til at øge bidraget til teamet og virksomheden.
  • Praktiske og nyttige redskaber til mere effektiv kommunikation.
  • Inspiration til at skabe arbejdsglæde og trivsel i hverdagen.

 

Brancheerfaring

Udover fem års teamleder erfaring, har Else en solid erfaring fra erhvervslivet indenfor en bred vifte af brancher og jobfunktioner lige fra service, salg, HR, administration og produktion. Hun har i seks år været trænerassistent og co- træner på ICC coaching uddannelsen og er derud over censor i coaching i organisationer, coaching og konflikthåndtering og ledelse i praksis.

Else har desuden arbejdet på frivillig basis for KVINFO, et mentorordningsnetværk, der forbinder kvinder med flygtninge-og indvandrerbaggrund med kvinder, der er aktive i det danske samfund.

 

Kvalifikationer

Else er ICC International Certificeret Coach og har en PGD i Coaching & Development ( Portsmouth University) - Akkrediteret Licensed Insights Discovery og Insights Sales Effectiveness Konsulent - Stress Management Konsulent - Integration Konsulent - Appreciative Inquiry facilitator og Image Management Coach .

Else har været medlem af bestyrelsen for EMCC i flere år og har deltaget i EQA / EIA Assessor workshop i Danmark i 2010.

 

Kontaktnavn Else Gammelgaard Madsen – tlf. 50 50 24 58 - www.full-circle-image.dk 

 


 

 

Sådan styrker du dit professionelle image

Skrevet af Else Gammelgaard Madsen | Full Circle Image     02. November 2016     5107   0

Vigtigheden af at styrke sit professionelle image må ikke undervurderes. Måske ved du godt, hvad du står for, eller måske ved du det ikke. Selv når du er helt bevidst om dit personlige image og dine værdier, kan det være svært at kommunikere det til omverdenen på en virkningsfuld måde.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.