Anna Nyboe | Annaway
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Anna Nyboe | Annaway

anna nyboe2.jpg
ANNAWAY er en nytænkende og effektiv metode til at hjælpe ledige akademikere i job. Vi ved, at mennesket er virksomhedens vigtigste aktiv, og derfor fokuserer vi på individets passion som fundamentet til succesfuld jobsøgning.

Vores spidskompetence er at få ildsjælen i dig til at blomstre. Vi hjælper dig med at definere det rette job, og vi giver dig redskaberne til at få virksomheden til at forstå din værdi. Netop denne kombination er nøglen til at komme i mål.

Vi kan hjælpe dig til det helt rigtige job på kurset Annaway:

  • Et intenst 6-ugers kursus efterfulgt af personlig sparring i helt op til 12 måneder
  • Du skaber dit eget job i stedet for at kæmpe om opslåede stillinger
  • Du betaler kun en mindre opstartspris - og derfra betaler du kun såfremt du kommer i job

 

Nysgerrig? ... se mere på www.annaway.dk!

 

Følg Anna Nybos videoblog om jobsøgning her under...


Sådan får du passion og fokus i din jobsøgning

Skrevet af Anna Nyboe | Annaway     18. Januar 2013     13206   0

Vil du også gerne finde din passion og kunne bruge den sammen med dine kvalifikationer i dit kommende job? Føler du at dit fokus kunne blive endnu skarpere? Anna Nyboe giver dig gode råd til at bruge din passion og få endnu bedre fokus i din jobsøgning.

Anna Nyboes første videoblog

Skrevet af Anna Nyboe | Annaway     16. Januar 2013     12233   0

Hej, jeg hedder Anna Nyboe og har virksomnheden Annaway. Dette er en præsentation af min nye videoblog, hvor jeg vil give gode råd til jobsøgningen.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.