Blogs om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

Talenterne og hold B?

Skrevet af Sara Bahr | Betterwork     15. Maj 2018     657   0

I en rekrutteringsproces skal vi overveje i hvilket omfang og hvordan vi anvender ordet "talent", fordi det kan sende de forkerte signaler og få de fungerende medarbejdere til at føle sig placeret på hold B.

Videorekruttering: Kan du sælge dig selv på video?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     03. April 2018     1092   0

Flere og flere virksomheder bruger videointerviews, når de rekrutterer nye medarbejdere – blandt andet store spillere på markedet som Dansk Supermarked og JYSK.

Ansøgningen - godt begyndt er halvt fuldendt!

Skrevet af Susanne Teglkamp     05. Marts 2018     3345   0

"Med reference til den opslåede stilling som xx i firma yy, skal jeg hermed fremsende min ansøgning." Nej, nej, nej! Det er en ommer! Hvis du indleder dine ansøgninger i den stil, så kan det altså ikke undre, hvis du ikke oplever den store succes med at komme igennem nåleøjet og komme til en samtale.

Hvordan får man flere relevante ansøgninger?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     10. Januar 2018     1233   0

Er mange ansøgninger lig med et godt jobopslag? Ikke nødvendigvis. Et velfungerende jobopslag behøver ikke at animere en masse kandidater til at søge. Men det skal tale til de rigtige.

7 kendetegn: Hvad er compassion focused leadership?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     21. November 2017     1324   0

Et af de helt store buzzwords i år er 'compassion focused leadership', men hvad er det, og hvordan finder du det hos din leder? De spørgsmål undersøger jeg her i artiklen med udgangspunkt i bogen "Den generøse leder" af Finn Havaleschka.

Klar til en ny retning i arbejdslivet - Sådan genskaber du dig selv i en ny karriere

Skrevet af Nanna Agerlin     31. Oktober 2017     2945   0

Vores arbejdsliv har ændret sig massivt over de sidste mange år. I dag arbejder vi og lever så længe, at vi kan nå at have mange forskellige karriere. Det betyder at du har mulighed for at skifte spor arbejdsmæssigt flere gange i løbet af dit liv. Hvis du er klar til en ny retning i arbejdslivet, skal du sammensætte din erfaring, dine talenter og dine kompetencer på en ny måde.

Til medarbejderne: Husker i at lede jer selv?

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     24. Oktober 2017     1191   0

Vi snakker enormt meget om ledelse i disse år. Der bliver udgivet utallige bøger og artikler om emnet. Udbudt kandidatgrader, MBA'er og mini-MBA'er i ledelse. Og afholdt seminarer samt konferencer, der stræber efter at udvikle lederne.

Udnyt potentialet hos Generationerne X, Y og Z

Skrevet af Sara Bahr | Betterwork     24. Oktober 2017     1179   0

Nu taler alle om at rekruttere, fastholde og lede Generationer X, Y og Z men da jeg startede min virksomhed for to år siden blev jeg ofte spurgt om det var noget jeg havde fundet på.

VærdiNetværk

Skrevet af Carina Heckscher | Icheck     10. Oktober 2017     1423   0

Hvor meget tør du bidrage med? Hvor meget tør du bede om hjælp? Tænker du bevidst når du netværker? 

Carina fortæller i denne video om sin nye bog "VærdiNetværk - Der hvor du gi´r, får du mest læring og de stærkeste relationer" og giver dig gode råd til hvordan du bliver "professionel netværker" uanset om du er jobsøgende/mulighedssøgende, iværksætter, jobkonsulent eller i job.

Til arbejdsgiverne - Giv nu et ordentligt afslag!

Skrevet af Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda     26. September 2017     2487   0

Jobsamtaler er gode oplevelser for mig. Jeg møder velforberedte kandidater, der glæder sig til at snakke med mig, og som motiveret forsøger at vise, hvorfor de passer ind i jobbet. De er velklædte, høflige og har brugt timer eller dage på at skrive ansøgningen og sætte CV'et op. Ellers var de ikke kommet til samtale.

Bliv klogere på din karriere