Pia Henningsen
TILMELD NYHEDSBREV

pia-henningsenPrivat bor jeg i Tåstrup, er alene - og får fritiden til at gå med rejser og fotografering. Jeg er frivillig på Danmarks ældste lokalradio i Sengeløse - og så læser jeg gerne en god bog.

Karrieremæssigt er jeg oprindeligt bankuddannet - har en BA i tysk og engelsk erhververvssprog (en underlig kombination - jeg ved det) - og har en samfuld karriere på ca. 23 år i banksektoren. Siden jeg forlod den, har jeg arbejdet i - andre store - internationale virksomheder som chefsekretær/direktionssekretær/management assistent - og er p.t. ansat i et datterselskab af Novo Nordisk.

 

På Jobfisk blogger jeg om stort og småt i arbejdslivet.

 


 

Kan jeg ikke bare være mig selv?

Skrevet af Pia Henningsen     21. Februar 2018     3468   0

'Den der lever stille, lever godt', sagde min afdøde mand altid.

Og jeg er ikke utilbøjelig til andet end at give ham ret.

Det burde være sjovt at gå på arbejde

Skrevet af Pia Henningsen     20. April 2017     3520   0

Og det synes jeg faktisk også det er. Så heldig er jeg.

Men når jeg nu kommer med en skarp overskrift, så er det fordi de seneste 14 dage for alvor har fået mig til at spekulere – og egentlig blive ked af det.

Tror du på alt du læser på LinkedIn?

Skrevet af Pia Henningsen     19. Januar 2017     2388   0

Det er vel ikke til at komme udenom, at alle former for sociale medier er kommet for at blive – og at nyhedsstrømmene strømmer stadig hurtigere. Det er på godt og ondt – og noget er mere nyttige og brugbare end andre.

Lader du andre styre din jobsøgning?

Skrevet af Pia Henningsen     17. November 2016     3432   0

Jeg ved ikke rigtig med dig – men personligt er jeg ved at være træt! Det er ikke fordi dette skrives sent om aftenen, sådan lige inden jeg skal i seng. Næh – min træthed skal findes et helt andet sted – og er ikke som sådan fysisk – måske nærmere psykisk.

For jeg er SÅ træt af 'jobcoaches'.

Kære arbejdsgiver: Projektansættelser eller vikariater er INITIATIV – ikke ustabilitet!

Skrevet af Pia Henningsen     26. August 2016     3755   0

I mit forrige indlæg var jeg inde på, hvor tydeligt det er, at der – så småt – er ved at komme gang i de danske arbejdshjul igen. Mange faggrupper – især håndværkere og økonomifolk – oplever stor efterspørgsel på deres arbejdskraft. Og hvor er det GODT! Det betyder, at hjulene for andre faggrupper langsomt starter op.

Tag dine spøgelser med på dit nye arbejde

Skrevet af Pia Henningsen     18. August 2016     3343   0

Der bliver ansat håndværkere – der er gang i stillingsannoncer for økonomi- og IT-folk – og min erfaring siger mig så, at lige om lidt, så kommer der et større antal tilbud til administrative medarbejdere, der skal holde styr på det hele.

Pia blogger om stort og småt i arbejdslivet