Artikler om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

God trivsel sikrer øget vækst

Trivsel sikrer get vkst lilleHvis du til daglig arbejder med kommunikation eller HR, så ved du hvor vigtigt det er arbejde med mennesker – både i forhold til kommunikation, men også med medmenneskeligheden på en arbejdsplads, hvor alle skal trives. At alle kan trives, betyder at folk på arbejdspladsen, og dermed hurtigere kan bidrage om en virksomheds vision om øget vækst.

Hvis du er virksomhedsejer, så bør du være fokuseret på din vision, men samtidig også vise respekt for dine medarbejdere. Det kan enten være at tilbyde dem gode arbejdsordninger, så det føler sig godt tilpas.

Tænker du til gengæld at du mangler nogle nye medarbejdere som vil passe perfekt ind i virksomheden, så kan du overveje at headhunte nogen. Udover, det kan du også overveje at efteruddanne dine medarbejdere. I denne artikel vil vi tage et kig på begge perspektiver.

 

Find de rigtige medarbejdere til virksomheden!

Som virksomhed i vækst, så er I konstant på jagt efter nye medarbejdere. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige person, da du efterhånden modtager rigtig mange ansøgninger. Derfor kan du faktisk overveje at samarbejde med et konsulentfirma som specialiserer sig i at headhunte og rekruttere alt fra specialister og ledere samt andre nøgleprofiler til din virksomhed.

Hvis du som privatperson søger job, så kan du faktisk også blive headhuntet til et firma gennem en rekrutteringsvirksomhed. Det kræver bare at du uploader dit CV, og så kan det at du bliver taget til en samtale hos en virksomhed som interesseret i dine kvalifikationer og kompetencer.

Som virksomhed er det meget oplagt at benytte sig af et rekrutteringsfirma, da de har stor ekspertise indenfor headhunting og rekruttering, og derfor nemt kan finde en medarbejder du leder efter.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Trivsel sikrer get vkst

 

Find en efteruddannelse, og få flere kompetencer!

Hvis du til dagligt arbejder med kommunikation, enten som projektleder, kommunikation- eller marketingmedarbejder, så kan efteruddannelse faktisk være relevant for dig. På jobmarkedet i dag, er kommunikation en væsentlig kompetence, der er uundværlig og der bliver stillet store krav til.

Der findes rigtig mange virksomheder hvor du kan få udvidet dine kompetencer indenfor kommunikation – både i praktisk, men også teoretisk. En efteruddannelse du kan overveje, at studere, er BROs kommunikationsuddannelse. Den er opbygget efter, at du som person, nødvendigvis ikke har en kommunikationsmæssig baggrund. Dermed egner den sig også til dig, som arbejder indenfor en HR-afdeling eller teamleder på daglig basis.

Efter du har fuldført din efteruddannelse, så vil du stå tilbage med væsentlige og konkrete metoder og værktøjer som du kan bruge på din arbejdsplads. Det betyder at du kommer til at gøre en stor forskel for virksomheden, som du arbejder hos. Måske vil du f.eks. opleve, hvordan du bliver bedre til at håndtere et møde samt styre de små og store forandringer i din organisation.

 

Giv dine medarbejder et trygt arbejdsmiljø

Når man som virksomhedsejer har en mængde ansatte under en, som kommer fra vidt forskellige baggrunde, så er det vigtigt at have et ordentligt arbejdsmiljø og en stærk kultur. Dine medarbejdere skal kunne samarbejde i diverse projekter og samtidig komme det godt ud af med hinanden.

Du kan evt. arrangere diverse teambuildingkurser og aktiviteter, som bringer medarbejderne tættere på hinanden. Dette kan gøre, at de får et bedre forhold til hinanden, og måske på sigt kan arbejde bedre sammen. Jo mere tilfredse dine medarbejdere, jo større chance har du for at virksomheden vækster.

Med disse forskellige gode råd kan du, primært som virksomhedsejer, men også privatperson, sikre gode forhold på arbejdspladsen. Efteruddannelse og rekruttering er essentielle på dagens arbejdsmarked, og giver dig mulighed for at blive bedre professionelt, men også stå bedre i forhold til hvis du overvejer at skifte job.

 

 

 

Af: Redaktionen

 

 

Artiklen er sponsoreret 

 

 

At alle kan trives, betyder at folk på arbejdspladsen, og dermed hurtigere kan bidrage om en virksomheds vision om øget vækst.