Artikler om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

Bliv en LinkedIn "All Star"

LinkedIn-ButtonVil du have konkrete værktøjer til, hvordan du markedsfører din virksomhed og dig selv på LinkedIn og tiltrækker flere kunder og potentielle medarbejdere?

 

På workshoppen får du redskaber til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at brande og synliggøre din virksomhed for potentielle kunder og medarbejdere. Bl.a. lærer du, hvordan du får de gode historier, jeres værdier, image m.v. kommunikeret ud på LinkedIn og ikke mindst, hvordan får du aktiveret dine medarbejdere i denne proces.

 

Tonny underviser2Vi kommer omkring følgende:

  • Hvordan opbygger du din personlige LinkedInprofil professionelt
  • Nørdede tips om like/delinger og LinkedIns algoritme
  • Indblik i LinkedIn Pages (LinkedIn virksomhedssiden): Statistik/effektmåling - Betalingsløsninger - Hvilke virksomheder har gavn af en LinkedIn Page?
  • Social Selling på LinkedIn: Branding – Tilstedeværelse og færden på LinkedIn
  • Boost dine LinkedIn-opdateringer – helt gratis!
  • Aktiver dine medarbejdere på LinkedIn

 

Målgruppe


Dig, der vil have styr på din personlige profil og jeres virksomhedsprofil og gøre dem salgsbare. Og dig, som har brug for sparring til, hvordan du bruger LinkedIn til markedsføring af jeres virksomhed eller din personlig profil. Er du solo-selvstændig, er denne workshop også noget for dig.

Undervejs er der masser af tid til at arbejde med emnerne, så du går herfra som en rigtig LinkedIn All Star.

 


"Jeg havde i onsdags fornøjelse af et meget interessant indlæg om emnet, leveret på tårnhøjt niveau af Tonny Mikkelsen, der med indlevelse og kæmpe energi tog os med på rejse igennem LinkedIn's mange muligheder"


Pernille Grabe, Netværksdirektør og mødefacilitator at EGN Danmark

 

Underviser er LinkedIn Specialist Tonny Mikkelsen. Tonny har rådgivet over 200 virksomheder og 800 personer i brugen af LinkedIn. Nu er det din tur.

 

Dato: onsdag d. 27. februar 2019
Tilmeldingsfrist: 20. februar 2019 på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Tilmeldingen er bindende.

 

Kurset forgår i tidsrummet 9.00-16.00. Der er morgenmad fra kl. 8.40.

Adresse: Burschesgade 12, 2 sal

 

Pris: kr. 3.100,- ex. moms

Max 12 deltagere

 

Vi starter dagen med kaffe, the og et rundstykke.
Der vil være kaffe, the og vand samt frugt i løbet af dagen og frokost er der selvfølgelig også sørget for (fortæl os hvis der er hensyn, vi skal tage).

 

 

Download PDF:

LinkedIn-workshop 27-02_Randers.pdf

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.