Artikler om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

Penge til kompetenceudvikling: 4 faste udgifter du nemt kan minimere

Penge til kompetenceudvikling  lilleKompetencer er altid vigtige, og på et konkurrencepræget jobmarked er de vigtigere end nogensinde. Stræber du efter en forfremmelse eller mere ansvar på dit arbejde? Leder du efter et nyt job eller erhverv?

5 smarte sparetips, der gør din tid som ledig meget nemmere

5 smarte sparetips der kan gre din tid som ledig meget nemmere lilleLad os bare være ærlige: Det er ikke fedt at blive fyret eller gå ledig.

For selvom en fyreseddel kan vise sig at være et positivt vendepunkt, hvorfra du kan jagte en helt ny drømmekarriere, ændrer det ikke på, at det er en gevaldig økonomisk rutsjetur at gå fra løn til dagpenge eller kontanthjælp.

Ved du hvilken a-kasse der er bedst for dig?

ved du hvilken a-kasse der bedst for dig lilleButiksassistent? Mekaniker? Akademiker? Kosmetolog? Hvilken a-kasse skal jeg vælge og hvilken a-kasse er bedst for mig? Spørgsmålet mange stiller sig selv, når man skal ud vælge eller måske skifte a-kasse. Og det kan det være svært at vælge, for der findes rigtig mange a-kasser i Danmark, og det kan være svært at finde den rigtige, og måske også den med flest fordele.

5 tips til (økonomisk) overskud i din ledighedsperiode

Overskud2Det at være ledig kan være en svær tid. Uanset om du er nyuddannet eller har adskillige jobs, der pryder CV'et. Men husk på, at du ikke er alene. De fleste oplever i løbet af deres karriere at være ledig i en kortere eller længere periode.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.