Artikler om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

Nr. 7.000

LinkedIn-ButtonJobfisk.dks gruppe på LinkedIn: Jobfisk.dk for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige har rundet 7.000 medlemmer. I den anledning bringer vi her et kort interview med medlem nr. 7.000, Katrine Nielsen.

 

Dig selv med få ord

En god all-rounder. Jeg kan nemlig både skrive, layoute og finde på.

 

Katrine Nielsen2 medlem nr7000Navn, hjemby, alder

Mit navn er Katrine Nielsen, 30 år. Jeg er bosat i København, hvor jeg rykkede til for 10 år siden. Jeg bliver dog aldrig 'kjøbenhavner.' Oprindeligt er jeg fra Sydfyn, og det er jeg egentlig rigtig glad for. Richard Møller Nielsen sagde engang: "Det at være fynbo er ikke noget, man går og praler af, det giver bare en stille, indre glæde." Jeg tror, det beskriver det meget godt;)

 

Uddannelse

Jeg er uddannet BA i journalistik på SDU. Ydermere har jeg reklamekurset Kreativ Basis og grafiske fag med i rygsækken.

 

Job/erfaring

Jeg blev færdiguddannet sidste sommer og har sådan set gået ledig siden. Dog er jeg som journalist tilknyttet et nyopstartet forlag, der trykker folks livshistorier, og jeg har også lavet noget freelance for Egmont Magasiner.

 

Hvor mange connections har du på Linlkedin?

176 connections. Det kunne godt blive bedre.

 

Hvordan bruger du Linkedin?

Jeg bruger mest Linkedin til at følge diverse virksomheder og grupper, så jeg kan spotte de gode jobopslag, når de bliver lagt op. Netværksdelen er jeg endnu ikke blevet så sej til. Det afspejler mit antal af connections formentlig også.

 

Hvad er drømmen/målet med din karriere/arbejdsliv

Journalistisk er det personhistorierne, jeg brænder for. Men jeg tror ikke målet eller drømmen er sådan rigtig defineret endnu.

 

Hvordan opdagede du gruppen Jobfisk.dk – for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige?

Gruppen stod på en liste med anbefalede grupper, jeg fik udleveret hos anden aktør i forbindelse med et kursus.

 

Hvad håber du at få ud af gruppen?

Kunne gruppen på en eller anden måde lede mig til et fast job, ville det jo være fantastisk. I mellemtiden kan jeg jo følge med i de forskellige debatter og kommentarer og måske være medvirkende til at andre kommer i arbejde.

 

Hvad er dit indtryk af gruppen indtil videre?

Nu er jeg jo meget ny herinde. Men indtil videre er jeg stødt på interessante diskussioner og reelle jobmuligheder, så det tegner da ganske godt.

 

Se Katrines LinkedIn-profil her...  

Katrine bruger også tid som madblogger på Kattenogsækken.dk  

 

 

Besøg Jobfisk.dk for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige på LinkedIn.

 

 

Jobfisk.dks gruppe på LinkedIn: Jobfisk.dk for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige har rundet 7.000 medlemmer. I den anledning bringer vi her et kort interview med medlem nr. 7.000, Katrine Nielsen.