Artikler om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

Job i Luxembourg: Glenn

I dette mini-portræt af en dansker, der arbejder i udlandet er vi denne gang kommet til Luxembourg, hvor Glenn arbejder i en stilling som Raw Material Coordinator.

 

Glenn arbejder med råstoffer i Luxembourg

Glenn Nordahl arbejder og har boet i Luxembourg, men har de sidste 3 år boet i Tyskland. Han har arbejdet 11 år i Luxembourg for DuPont de Nemours i en stilling som Asset Scheduler / Raw Material Coordinator.

 

Glenn NordahlGlenn Nordahl arbejder med råstoffer i Luxembourg

Hvad laver du som Asset Scheduler / Raw Material Coordinator?

Kort fortalt så består mit arbejde i produktionsplanlægning og bestilling af råstoffer.


Hvilken uddannelse har du taget?

HH-student, Adm. Assistent Uddannelse, Konstabel Kongelige Livgarde, Six Sigma Green Belt og APICS BSCM.


Hvad er den største forskel mellem det danske arbejdsmarked og det i Luxembourg?

Nu er det længe siden, at jeg har arbejdet i DK, men vil sige at, i sammenligning med hvordan det var for 16 år siden, så er det nok en lidt hårdere tone, der bliver lagt for dagen, præstationsniveauet og forventningerne er sat temmeligt højt. Men for det bliver man for det meste også belønnet, ikke mindst pga. af det lave skattetryk.


Hvad er det bedste ved dit job?

Glenn Nordahl UdsigtMin udsigt er ikke videre interessant, men hvis jeg går udenfor er den nu meget cool :-)Frihed til at planlægge min dag, fleksibiliteten.


Hvis du skulle give et råd til andre danskere, der ønsker at rejse ud for at arbejde, hvad skulle det så være?

Tag chancen og kom ud af andedammen, man kan jo altid vende tilbage. Ved at arbejde uden for DK's grænser får man et bedre perspektiv på hvad andre kulturer har at byde på, sprogkundskaber og kontakter for livet er også et stort plus. Har ikke fortrudt en eneste dag at jeg tog chancen da muligheden bød sig.


Et sidste ord med på vejen?

Kom afsted, ud og få en på opleveren!!!

 

 

 

 

Glenn Nordahl arbejder og har boet i Luxembourg, men har de sidste 3 år boet i Tyskland. Han har arbejdet 11 år i Luxembourg for DuPont de Nemours i en stilling som Asset Scheduler / Raw Material Coordinator.