Artikler om karriere
TILMELD NYHEDSBREV

Hvem er nr. 5.000?

Interview med medlem nr. 5.000, Bente Ulfkjær af gruppen Jobfisk.dk - for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige på Linkedin

 

Bente Ulfkjær

Bente UlfkjrDig selv med få ord

Jeg er en målrettet jysk kvinde, der søger job indenfor HR og administration.

Navn, hjemby og alder

Bente Ulfkjær, Viborg, 28år

Uddannelse

Cand.merc.HRM fra CBS, med en HA.(jur) fra ASB samt en projektleder-uddannelse fra Promentum.

Job/erfaring

Projektleder/koordinator i en IT-virksomhed, hvor jeg også var administrativ ansvarlig, herunder HR-ansvar med ansættelser, kontrakter og personalehåndbogen.

Projektkoordinator for et stort CBS Alumni projekt, div. andre projekter bl.a. for Dialoogle, APV udarbejdelse samt administrativ medarbejder på to advokatkontorer.

Motto

Tag udfordringer op og find muligheder

Antal connections på LinkedIn

327

 

Det bruger jeg Linkedin til

Til netværk, opdateringer af hvor mine kontakter er og følger div. interessante diskussioner.

 

Drømmen/målet med min karriere/arbejdsliv

At sidde der hvor jeg kan være med til at gør virksomhedens medarbejdere trygge, således at de yder den indsats der skal, til for at give virksomheden det bedst mulige resultat.

 

Sådan kommer jeg der hen

Jeg vil gerne være i en mellemstor virksomhed hvor jeg får lov til at arbejde med flere områder af HR og derved lære mere og kunne hjælpe medarbejdere, administrere personalesagerne og udvikle både mig selv og virksomheden. Den vej igennem hele tiden være med til at styrke erfaringsgrundlaget for HR og støtte og guide medarbejderne i deres arbejde.

 

Bøger jeg vil anbefale andre at læse

Jeg har altid "Power i projekter og portefølje" af John R. Olsson og Mette L. Attrup (Køb bogen hos Saxo.com) samt "Psykologi i organisation og ledelse" af Geir Kaufmann & Astrid Kaufmann (Køb bogen hos Saxo.com) til at stå på hylden, fordi de er gode opslagsværker. De giver begge et godt indblik og redskaber til at arbejde med deres pågældende felter. Ydereligere bruger jeg meget den lille netværkshåndbog, som AU Alumni har udgivet sammen med Charlotte Jung. Så hvis man er alumni fra AU vil jeg anbefalde at få fat i den.

 

Hjemmesider jeg besøger dagligt/ofte

Linkedin.com: til at holde mig opdateret på mit netværk, samt se for jobmuligheder.

JP.dk og Børsen.dk: for at holde mig opdateret på dansk og international industri og business generelt

 

Hjemmeside der var flere, der burde kende

Jeg vil faktisk sige Linkedin. Der er mange af mine ikke-akademiske venner og bekendte som har ikke en profil, fordi de mener at Linkedin ikke er et sted for dem, hvilket jeg mener er forkert. Linkedin er - eller burde være - et sted for alle slags forretningsforbindelser. Et sted hvor ens erfaringsgrundlag bliver offentliggjort. Og så er det uden betydning om man er akademiker eller ej. F.eks. kan og bør tømrere eller serviceøkonomer på samme måde som en cand.merc eller en jurist promovere sig selv og sit arbejde på LinkedIn. Og bruge det til at gøre sig klogere på sit netværk, finde forretningsforbindelser og mulighed for at blive rekrutteret. Man kan selvfølgelig diskutere om f.eks.tømrermestre ikke hellere vil benytte sig af andre kanaler til at finde nye medarbejdere. Jeg har bare flere gange set facebook-opslag, hvor tømrermestre søger nye medarbejdere. Sådan nogle søgninger mener jeg hører til på LinkedIn og ikke facebook. På LinkedIn kan man ligeledes bedre anbefale en given tømrer, som f.eks. min tidligere medarbejder har anbefalet mig. Arbejdet er forskelligt, men akkrediteringsmodellen er den samme.

 

Sådan opdagede jeg gruppen Jobfisk.dk – for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige

Jeg har stødt på Jobfisk.dk gruppen flere gange, når jeg har været på LinkedIn ved at folk i mit netværk har linket til siden; og tænkte at gruppen virkede interessant for mig. Karriere og rekruttering vil blive en del af mit arbejde og derfor finder jeg det vigtigt at følge med på området. Og hvem ved - måske finder jeg også min næste virksomhed den vej igennem.

 

Det håber jeg at få ud af gruppen

At kunne følge nogle gode diskussioner omkring karriere og rekruttering.

 

Mit indtryk af gruppen indtil videre

Jeg har indtil videre et godt indtryk af gruppen. Jeg har dog ikke brugt LinkedIn meget de sidste par dage efter jeg er blevet medlem af gruppen - men det bliver spændende at følge.

 

Pladsen er fri: det har jeg på hjertet

Min sidste spalte plads vil jeg gerne benytte til at fortælle lidt om mig selv:

Som nævnt er jeg arbejdssøgende og søger stillingerne som HR generalist. Jeg er effektiv, målrettet og initiativrig og har bl.a. erfaring med personalejura, administration, udvikling og projektledelse. Hvis din virksomhed er interesseret i en tillidsvækkende og udadvendt medarbejder der altid møder andre med et smil - ja så kommer jeg gerne forbi til en uforpligtende kaffe - fang mig på LinkedIn! dk.linkedin.com/in/benteulfkjaer/ 

 

 

Jobfisk.dk vil gerne takke Bente for at stille op til dette lille interview. Vi ønsker Bente held og lykke med jobjagten. Se med når medlem nr. 6.000 fortæller.

 


 

Jobfisk.dk på LinkedIn

Jobfisk.dk - for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige

Jobfisk.dk's virksomhedsprofil på LinkedIn

 


 

 

Bøgerne Bente anbefaler

Bøgerne kan købes hos Saxo.com

 

 Psykologi i organisation og ledelse Power i projekter og porteflje
Køb bogen her...

 

 

Køb bogen her...

 

Interview med medlem nr. 5.000, Bente Ulfkjær af gruppen Jobfisk.dk - for karrierebevidste og rekrutteringsansvarlige på Linkedin