Arbejdslivet
TILMELD NYHEDSBREV

Nøglen til din fremtid

- få plads til dig selv i dit liv.

”Det drejer sig om at rydde op og gøre plads i dit liv, lade dine drømme komme til udtryk, planlægge dine mål og derved leve dit liv,” fortæller Mika Heilmann til På Jobbet.
- Så vil du opdage, at din indre succes i høj grad hænger sammen med din ydre succes.

Mika Heilman fra konsulent og coach virksomheden Create You, lancerer et nyt koncept ”Retreatet – Nøglen til din fremtid” der tager udgangspunkt i dig - og det at finde en plads til dig selv i dit liv.

Det moderne liv

”De fleste mennesker ønsker at leve et spændende liv, som ofte bliver realiseret gennem jobbet. Derfor takker vi igen og igen ja, når der tilbydes nye udfordringer på karriere-buffeten. Vi får dermed mere ansvar, flere opgaver og mindre og mindre tid til os selv.  Vi får så travlt, at vi glemmer at mærke efter ”Hvor er det, jeg er på vej hen? Og er det egentlig det, jeg ønsker med mit liv?”, forklarer Integrative Coach Professional Mika Heilmann.

I USA på The Ford Institute for Integrative Coaching på JFK University har Mika fundet inspiration til ”Retreatet”. Det er et helt nyt koncept som aldrig før er set og brugt i Danmark.

- Jeg fornemmer en stigende tendens til, at folk har brug for at ”trække stikket ud”. Mange får bygget en trædemølle op for sig selv, og kan ikke komme ud af rotteræset igen. Til at (gen)finde denne balance, har de brug for ro. Ro til rigtigt at mærke efter, hvad de kan give slip på i deres hverdag, og hvad der godt kunne trænge til at få mere fokus.

Vigtigst af alt = værktøjer

Så retreatet ”Nøglen til din Fremtid” handler blandt andet om at få ryddet op i alt den larm der omgiver én.
”Med larm mener jeg blandt emails, mobiltelefoner og andre folks stigende krav til at du skal være ”online” og ”på” hele tiden, forklarer Mika videre.

- På kurset får folk først og fremmest ro til at være sig selv. Det kan man selvfølgelig også få ved at tage på et kurophold og forkæle sig selv. Men når man deltager i dette retreat, så får den enkelte deltager nogle værktøjer, der skal hjælpe til at finde ud af, hvor i livet de befinder sig, og hvilke mål de ønsker at sætte sig.

Udarbejdelse af køreplan

Ved at være stille og gå ind i dig selv, kommer du forbi de benægtelser og undskyldninger du er tilbøjelig til at fylde dig selv med – og dermed få direkte adgang til den sandhed der bor i dig.
For at skabe det bedste år af den enkeltes deltagers liv, bliver der også udarbejdet en etårig køreplan. Det er et håndgribeligt redskab, som de efter kurset kan komme tilbage til. Her kan de få hjælp til at blive guidet ind på rette kurs igen, hvis de føler at de er kommet for langt ud af en sidevej og ”larmen” og karriere-buffeten er ved at tage overhånd”, fortæller en målrettet Mika Heilmann.

3-5 oktober afholder Mika Heilmann retreatet ”Nøglen til din Fremtid” som et 3 dages kursus på Rungstedgaard på Sjælland. Her får du fred og ro til at lytte til dit hjertes dybeste ønsker, og dermed fokusere på hvad du VIRKELIG ønsker at skabe i dit liv.


Hvis du ønsker at vide mere eller tilmelde sig kurset, kan du klikke sig ind på
www.create-you.dk
For yderligere information kontakt
Mika Heilmann på : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 28582930

 

Af: På JOBBET - www.paajobbet.dk
Artiklen bringes i samarbejde med På Jobbet

 

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.