Arbejdslivet
TILMELD NYHEDSBREV

Fisker du efter korrektur?

blyant og viskelaeder lilleVi hører tit, at der er tale om et stort pres på arbejdslivet, for karrieren kan undertiden kalde på en, mens også børn derhjemme kan have brug for dig. Der er vasketøj i vasketøjskurven, der snart vokser dig over hovedet, og der er venner og veninder, der gerne vil se dig, og hvad med Netflix-serien? Hvornår skal du se den? Forpustet kan man hurtigt blive.

Artiklen er sponsoret

 

Det er spørgsmål som disse, der driver mig frem til tanker om, hvordan man kan indrette sig i denne moderne tidsalder, hvor jobbet ikke nødvendigvis behøver at stå som 8-16, men kan søges mere flydende frem.

blyant og viskelaeder2Freelance-tilværelsen kan da være noget for dig. Der er mange om buddet, og det er dette med, at man inden for de rette omstændigheder kan være med til at præge sin egen tilværelse, sit eget arbejdsliv, og man kan endda også være med til at finde frem til lige netop den arbejdsrytme, man ønsker sig.

Online-korrekturlæsning er en glimrende mulighed for at skabe et videre afsæt for afkodning af det budskab, du arbejder med at få sendt godt videre til den rette læser.

I dagens meget digitale tilstand er det vigtigt for mig at sikre, at muligheden for korrekturlæsning er til stede.
Korrekturlæsning er egentlig en gammel, undertiden støvet branche, hvor korrekturlæseren typisk sad i hjørnet (karikeret skrevet!) af kontoret og viftede med den røde og den blå kuglepen, presset af en deadline. Korrekturlæsningen fandt altid sted på skrift, og det tog derfor ekstra tid at implementere. Det er anderledes nu.

Korrekturlæserne hos mig kan altid sige nej tak til en opgave. Det kan jo vise sig, at den passer dårligt ind i dagens rytme, og det er fuldt ud forståeligt. Der skal være frihed forbundet med at være freelance-korrekturlæser hos Studiekorrektur og Erhvervskorrektur. Friheden er til at tage og føle på, men det er også sikkert, at man som freelance-korrekturlæser gerne vil tjene en smule, og derfor styrer man også på sin vis selv mængden af månedskroner, for det er opgavelønnet.

Det er da moderne, ikke så støvet.

Hos os læses der korrektur i Word. Det er muligt at følge alle korrekturlæserens rettelser.

Går du med en korrekturlæser i maven?

Tænker du, at vi er et godt match? Tøv endelig ikke med at skrive til mig: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Det moderne arbejdsliv

Martin - studiekorrekturMit navn er Martin.
Jeg driver Studiekorrektur.dk og Erhvervskorrektur.dk.

Det er en online-virksomhed. Det betyder ganske enkelt, at der ikke er udgifter til et fast kontor. Jeg fokuserer benhårdt på at gøre det så ligetil som muligt. Jeg minimerer omkostninger og fisker ganske enkelt efter opgaver at korrekturlæse. Dem sender jeg gladelig videre til udvalgte korrekturlæsere. De er alle freelance-tilknyttede. De kan således sidde, hvor det end passer dem, blot er det afgørende for mig, at alle deadlines bliver overholdt.

 

Med venlig hilsen
Martin

 

Artiklen er sponsoreret

 

 

 

 

Korrekturlæser - en del af det moderne arbejdsliv