Interviewhjørnet
TILMELD NYHEDSBREV

Interviewhjørnet

Interviewhjrnet pBliv klogere på din jobsøgning og karriere ved at læse spændende interviews og lytte til forskellige podcasts.

 

Interviews og podcast om jobsøgning og karriere tilbydes i samarbejde med eksterne bidragsydere.

 

Læs mere og lyt her. 

 

 


 

 

#7 Trickspørgsmål (kan du nægte at svare?)

KarriereSpot Sort hvid lilleDu har sikkert før hørt "som man spø'r får man svar", og derfor vil du opleve, at der bliver spurgt ind på flere måder til de samme emner under jobsamtalen.

De svære spørgsmål

KarriereSpot Sort hvid lilleDe svære spørgsmål, er dem du helst ikke vil stilles eller vil have lidt svært ved at svare på til jobsamtalen. Disse spørgsmål skal du forberede dig grundigt på. Tænk over dem og find ud af, hvad dit svar skal være. Det er meget vigtigt, at du svarer klart og overbevisende.

De berømte svagheder

KarriereSpot Sort hvid lilleHar du også fået spørgsmålet – fortæl om dine svagheder til en jobsamtale? Og er du i tvivl om hvordan det bedste svar er?

HR-Chef fra The Call Company: 'Vi leder efter dem, der tør skyde brystet frem'

HR-Chef fra The Call Company  Vi leder efter dem lilleJonathan Offersen er HR-chef i The Call Company og hans CV tæller blandt andet 7 års erfaring indenfor ledelse, rekruttering og HR. Han har bladret gennem stakkevis af ansøgninger, afholdt tonsvis af telefonscreeninger og ansat en masse mennesker.

Power A/S´ HR-chef melder klart ud 'Skil dig ud i din jobsøgning'

Power A2FS HR-chef melder klart ud lille 700 mennesker. Så mange har Mads Stenger, HR-chef hos elektronikkæden Power A/S der har intet mindre end 12 elektronikbutikker rundt omkring i landet og vokser med høj hast, været med til at ansætte. I denne artikel giver Mads sine bedste råd til jobsøgende baseret på de erfaringer han har fået gennem hans mange år med ansøgninger, samtaler og rekruttering.

Lønforhandling med Helene Rafn

Et PODCASTHelene Rafn er uddannet jurist, og har de sidste 15 år arbejdet i Djøf, hvor hun i dag er lønforhandlingschef, og vejleder medlemmer som ringer ind med lønforhandlingsspørgsmål. Her giver hun sine råd til lønforhandlingen.

Netværksmøder med Henrik Enegaard Skaanderup

Et PODCASTHenrik Enegaard Skaanderup arbejder som selvstændig konsulent og holder foredrag om ledighed, og jobsøgning. I denne podcast fortæller han om netværksmøder og hvad vi kan bruge dem til.

LinkedIn med Morten Vium

Et PODCAST"En profil med billede ses 11 gange så ofte som en profil uden"

1,8 mill danskere har en profil på LinkedIn, det gør LinkedIn til et godt sted at skabe et netværk med andre, og dermed også et godt sted hvis du er ledig. Morten Vium deler ud af guldkornene til din LinkedIn profil, og giver tips og tricks til din karrierestrategi.

Når man bliver ledig med Louise og Kristina – Akademikerkampagnen

Et PODCAST"Omformuler dine boglige kompetencer, fortæl hvilke opgaver DU kan løse"
Louise og Kristina arbejder begge med Akademikerkampagnen, der hjælper virksomheder og akademikere til at finde hinanden. Men hvad kan du som jobsøgende så bruge Akademikerkampagnen til?

Interview og podcast om jobsøgning og karriere.