Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Jobsøgende - sådan kan du også skille dig ud fra mængden!

Jobsgende - sdan kan du ogs skille dig ud i mngden lilleDer er ingen tvivl om at evnen til at kunne skille sig ud fra mængden og sælge sig selv er en stor fordel i jobsøgningen. Og det er lige præcis hvad Michelle Fleron har gjort.

Med hendes unikke tilgang til jobsøgningen på LinkedIn, har Michelle formået at vende jobsøgningen, og bruge arbejdsgivernes egne metoder til at hyre nye medarbejdere.

At søge job i dag er ikke nemt, og det kan være en jungle at finde ud af hvordan man skiller sig ud fra mængden af hundrede andre ansøgere, Derudover skal man som jobsøgende desuden kæmpe med et væld af rekrutteringskonsulenter, HR-afdelinger og EDB-systemer, der alle sorterere og vurderere i sådan en grad, at man næsten skal stå klar med knytnæverne fremme, for at komme igennem til drømmejobbet.

Men er det en undskyldning for ikke at gøre et forsøg? Og hvorfor er det egentlig kun arbejdsgiverne, der må stille krav til de jobsøgende, fortælle om hvem de er og hvad de vil have? Er det virkelig kun arbejdsgiverne der må have en forventning om hvilken slags medarbejder de vil ansætte?

Hvad nu hvis det hele var omvendt? Hvis arbejdsgiveren skulle søge informationer om dig, og desuden "vinde" retten til en jobsamtale ved at svare på nogle få spørgsmål?

Artiklen fortsætter efter billedet 

Jobsgende - sdan kan du ogs skille dig ud i mngden

Det er præcis hvad Michelle Fleron har gjort på hendes LindkedIn profil med hendes quiz. Her skal arbejdsgiveren svare på 5 spørgsmål, og vinderen findes blandt dem som indbyder til jobsamtale, der kan føre til drømmejobbet. På Michelles profil kan man nemt finde de informationer man skal bruge, og "vinderen" får udover en ny medarbejder også 2x biografbiletter med popcorn og cola.

 

Tog idéen fra Facebook

quiz Michelle FleronOm Michelles opslag kan give hende drømmejobbet, må tiden vise, men der er ingen tvivl om at idéen er original, og nogle har da også givet positive kommentarer med på vejen:

"Wau. Det ser skisme spændende ud. Jeg var simpelthen nødt til at dele dit opslag!"

"Det her er en sjov og original måde at sælge sig selv – stor applaus!"

Idéen til quizzen kom faktisk fra virksomhederne selv.

"Jeg er meget kreativ af natur, og tog faktisk ideen fra facebook med alle de quizzer der kører, og tænkte mon man kan bruge det i sin jobsøgning, og det kunne jeg" udtaler Michelle Fleron.

Mange har besøgt Michelle Flerons profil på LinkedIn, og det har da også givet nogle nye connections. Det har dog ikke kastet hverken jobsamtale eller job af sig endnu..

 

Se Michelle Flerons opslag 

Du kan også besøge Michelles profil på Linkedin

 

 Få flere gode råd til jobsøgningen på LinkedIn

 

 

Der er ingen tvivl om at evnen til at kunne skille sig ud fra mængden og sælge sig selv er en stor fordel i jobsøgningen. Og det er lige præcis hvad Michelle Fleron har gjort.