Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Nordic Recruitment Days 2018

nordic recruitment day lilleNordic Recruitment Days vil til september, for sjette år i træk, danne ramme om vidensdeling af de nyeste internationale og nordiske rekrutteringstendenser.

 

Dette års fokus

Til dette års konference vil der blive fokuseret på temaerne Sourcing, Candidate Experience og Recruitment Marketing. Disse temaer vil blive belyst af en række højt kompetente nordiske og internationale keynote speakers og tracklederer såsom, Karen Azulai (IL), Shane McCusker (IE), Andrea Marston (UK) og Åsa Daxberg (SE).

Artiklen fortsætter efter billedet 

nordic recruitment day

 

Nordic HR-Video Award og Nordic Recruiter Award

Nordic Recruitment Days har haft vokseværk! Udover at udvide konferencen til Sverige og Norge, vil der for første gang i år også blive afholdt to awards; Nordic HR-Video Award og Nordic Recruiter Award. Hver award består af to kategorier og er sat i søen for at hylde det kæmpe stykke arbejde de nordiske rekrutterings- og HR-professionelle gør, hvad enten de kvalificerer sig som Best Nordic Employer Branding Video, Best Nordic Job Posting Video, Best Nordic Agency Recruiter eller Best Nordic Corporate Recruiter.

Konferencen vil, ligesom de forgange år, foregå på engelsk og bliver i år afholdt i Den Sorte Diamant i København onsdag d. 12. september, inden da har konferencen været i Oslo tirsdag d. 11. september og afsluttes derefter i Stockholm torsdag d. 13. september.

Besøg Nordic HR Conferences website for det hele line-up af talere samt information om venues, temaerne, datoer og billetter. Det er muligt at spare 15 % på billetten, hvis du skriver koden JOBFISK NRD18 i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Læs mere og tilmeld dig her 

 

 

Dette er et sponsoreret indlæg

 

 

Nordic Recruitment Days vil til september, for sjette år i træk, danne ramme om vidensdeling af de nyeste internationale og nordiske rekrutteringstendenser.