Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Ny job-app giver tusindvis af unge job

chabber2lilleHvad gør man når SUen kun lige dækker huslejen og en gang pasta med ketchup? For tusindvis af danske unge blev det den danske job-app Chabber, der fik studie og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.

Claus Meyers danske job-app Chabber forbinder i dag mere end 5.500 studerende med hundredvis af danske hoteller og restaurationer, der mangler en hjælpende hånd. Via appen kan man som ung studerende selv vælge hvor og hvornår man vil arbejde, og desuden finde ud af hvilke hoteller og restauranter der mangler hjælp, når man har en morgen, eftermiddag eller aften ledig i kalenderen. Og det er en mulighed der giver frihed i en travl hverdag, men samtidig skaber lidt plus på kontoen.

Appen Chabber skaber også en masse nye bekendtskaber og nye muligheder. En af Chabbers brugere Katja, fik elevplads gennem job-appen. "Jeg oprettede en profil, og må ærligt indrømme, at det var super fedt, at komme rundt omkring og opleve mange forskellige sider af branchen, og selv bestemme sine arbejdstimer. En aften i april fik jeg så en vagt på D'Angleterre, som efterfølgende tilbød mig en elevplads" fortæller Katja.

Artiklen fortsætter efter billedet 

chabber2

Som børn i hotel-og restaurationsbranchen og med 5 år på universitet, kunne stifteren Sebastian Løvgreen og Valdemar Rasmussen ikke undgå at se det åbenlyse match, der var mellem de studerendes ønske om fleksibilitet og hotel - og restaurationsbranchen ønske om fleksibel arbejdskraft. Men det blev platformstjenester som Über og AirBnB der satte gang i processen, og gjorde at de ikke kunne undgå at se de muligheder som en lignende løsning kunne have for dem.
"Alt der manglede, var noget der hurtigt kunne forbinde de studerende med hotellerne og restauranter" fortæller medstifter Valdemar Garn Rasmussen. Og man må sige alt tyder på, at i hvert fald de unge studerende er vilde med den frihed job-appen giver dem.

 

chabber logo2

 

 

Her finder du  en samlet oversigt over, hvor det er muligt at finde studie- og fritidsjob.. 

 

 

 

 

Hvad gør man når SUen kun lige dækker huslejen og en gang pasta med ketchup? For tusindvis af danske unge blev det den danske job-app Chabber, der fik studie og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.