Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Det Faglige Hus går ind i vikarbranchen med ny innovativ digital løsning

Det Faglige Hus gr lilleSom landets første fagforening og a-kasse har Det Faglige Hus nu etableret et vikarbureau, som en ekstra service til a-kassens ledige medlemmer.

Mange vikarer bliver ofte ansat i fast job i den virksomhed, hvor de før har været vikar. Med det nye vikarbureau FairVikar, håber Det Faglige Hus, at de ledige kan springe et led over i jobkøen, og at rekrutteringsprocessen samtidig bliver lettere for virksomhederne.

Fairvikar er en innovativ webportal, hvor virksomheder og vikarer nemt og hurtigt kan finde hinanden online. Fairvikar adskiller sig efter eget udsagn fra andre vikarbureauer ved at virksomhederne 24 timer i døgnet året rundt kan gå ind og søge og finde den vikar, de ønsker.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Det Faglige Hus gr ind i vikarbranchen med ny innovativ digital lsning

Målet med Fairvikar er at skabe en enkel og ligetil løsning, og samtidig skabe det perfekte match mellem vikar og virksomhed. Derudover skal Fairvikar ses som en ekstra service til a-kassens ledige dagpengemodtagere, der nu får muligheden for at få job af kortere eller længere varighed her igennem.

Læs mere...

 

Hvilken a-kasse skal jeg vælge?

Butiksassistent? Mekaniker? Akademiker? Kosmetolog? Hvilken a-kasse skal jeg vælge og hvilken a-kasse er bedst for mig? Spørgsmålet mange stiller sig selv, når man skal ud vælge eller måske skifte a-kasse. Og det kan det være svært at vælge, for der findes rigtig mange a-kasser i Danmark, og det kan være svært at finde den rigtige, og måske også den med flest fordele.

På vores liste over a-kasser kan du nemt se priser og fordele, og finde den a-kasse som passer bedst til dig.

Husk på: Du kan sagtens skifte a-kasse selvom du pt er ledig.

 

 

Find flere vikarbureauer

 

 

Som landets første fagforening og a-kasse har Det Faglige Hus nu etableret et vikarbureau, som en ekstra service til a-kassens ledige medlemmer.