Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Ny portal: Find den helt rigtige medarbejder. Gratis.

Ny portal  Find den helt lilleRådgivningsvirksomheden AS3 har netop lanceret en portal, hvor virksomheder og arbejdssøgende kandidater let kan finde hinanden. Og den er gratis at benytte.

En del danske virksomheder bruger i dag usædvanligt mange timer på at finde nye medarbejdere. Men ofte står indsatsen ikke mål med resultatet. For i flere tilfælde lykkes det ikke at finde den rigtige medarbejder.

Men nu får landets virksomheder og organisationer en ny mulighed for at snige sig foran i køen, når de er på udkig efter nye medarbejdere.

Rådgivningsvirksomheden AS3 har nemlig udviklet en portal, hvor virksomheder og kandidater kan mødes – vel at mærke uden omkostninger for nogen af parterne.

 

Helt afklarede kandidater

Hvert eneste år rådgiver AS3 godt 30.000 mennesker i hele Norden. De fleste befinder sig mellem to job, men der er også flygtninge eller indvandrere på vej på arbejdsmarkedet eller er sidste års studerende på en videregående uddannelse imellem.

"Uanset hvilken baggrund vores kandidater kommer med, har de alle fået professionel jobrådgivning. De ved dermed, hvad de kan og vil, og hvilke kompetencer de kan tilbyde en kommende arbejdsgiver. Dermed er de helt afklarede i forhold til deres jobmæssige fremtid, og så kan de tilmed begynde med det samme," siger Jens Daa Hankert, digital og international direktør i AS3.

Gennem portalen har alle kandidater, der er i rådgivning hos AS3, mulighed for at gøre deres CV søgbart – og dermed bliver synlige for de virksomheder, der har portaladgang.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Ny portal  Find den helt rigtig medarbejder. GRATIS

 

Find din medarbejder på under ét minut

Virksomhedsadgangen til portalen er gratis for AS3's kunder og samarbejdspartnere, og gennem portalen er det let at finde frem til en – måske – kommende medarbejder.

Så hvis din virksomhed står overfor en traditionel rekrutteringsopgave, søger en vikar eller en medarbejder til en projektansættelse, indtaster I blot jobtitel eller kompetencer på den person, I er på udkig efter. Det er også muligt at søge efter eksempelvis geografi.

Når alle søgekriterier er indtastet, hvilket tager under ét minut, giver portalen dig en liste over kandidater, der matcher din søgning.

 

Tag direkte kontakt

Hvis du finder en eller flere kandidater, som kunne være interessante for din virksomhed, er vejen til en samtale ikke lang.

Alle kandidater står nemlig opført med kontaktoplysninger, og du er velkommen til at kontakte dem med det samme.

Hvis din virksomhed ikke finder egnet kandidat ved første søgning, giver portalen dig andre muligheder.

Det er nemlig også muligt for virksomheder og organisationer at slå ledige stillinger op i portalen, så de bliver synlige for alle kandidater med portaladgang.

 

Jens as3Læs mere her..  

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, er du velkommen til at kontakte Jens Daa Hankert, digital og international direktør i AS3, på 26307105 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

Rådgivningsvirksomheden AS3 har netop lanceret en portal, hvor virksomheder og arbejdssøgende kandidater let kan finde hinanden GRATIS