Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

10 +1 teambuilding aktivitet du og dine kollegaer ikke må gå glip af!

teambuilding lilleKondiskoene er fundet frem, humøret er højt, og I er alle klar til de udfordringer dagen bringer. I dag skal du og dine kollegaer til teambuilding. En dag med fokus på samarbejde, fællesskab, og udvikling.

I Danmark vandt teambuilding først rigtig frem i løbet af 1980erne, og i dag er markedet indenfor teambuilding nærmest eksploderet. Du kan finde alt lige fra brætspil og gastronomiske oplevelser til klatre eventyr, kapsejlads og meget mere.

For at gøre det nemmere for dig at finde jeres næste teambuilding aktivitet har vi samlet en række sjove, skøre, unikke, og lærerige teambuilding aktiviteter som du og dine kollegaer ikke må gå glip af.

 

1. Den musikalske teambuilding: Alle kan synge, og alle kan danse! At synge gospel med Gospelnet.dk kræver samarbejde, indlevelse og mod. Samarbejde skaber fællesskab, indlevelse skaber nærvær, og mod skaber selvtillid, og det er redskaber man kan bygge videre på. Teambuilding med dans hos Fru Bugges danseinstitut åbner perspektivet for at se udfordringer som muligheder og kan være det perfekte redskab til bogstavelig talt at ryste teamet sammen. 

2. Den velgørende teambuilding: Vælg indkøbsstrategi, optjen point og fyld så mange rygsække som muligt! Hvert hold skal kæmpe om at færdiggøre en række samarbejdsøvelser, men gør samtidig klogt i at optjene point i form af gode gerninger, så de samlet set får flest point til at handle for i butikken og fylde rygsækken. Det hold som har fyldt flest rygsække har vundet. Efter arrangementet doneres de fyldte rygsække til udsatte børn i Danmark. En teambuilding oplevelse med fokus på at give deltagerne en god og underholdende oplevelse, og samtidigt udfordrer deltagernes samarbejdsevner alt sammen i den gode sags tjeneste hos Charity Teambuilding.

Artiklen fortsætter efter billedet

2016-09-16 03.16.19 RGB 

3. Teambuilding til Handelsfolket: Se nye sider af dine kollegaer i et brag af en udviklingsoplevelse. Vikingemarkedet oser af aktivitet lige inden handlen frigives, og det er jeres opgave at fremskaffe proviant, varer og rejseudstyr, men kan i slå en handel af som ægte vikinger? Dyst som ægte vikinger, eller afprøv kulinariske kræfter på ægte vikingemaner. Med knofedt og opfindsomhed skal i samarbejde om at løse gåden, om hvordan vikingerne flyttede de kæmpemæssige runesten, byggede stendysser og jættestatuer. En oplevelse med mulighed for at udvikle, genvinde, og styrke kompetencer af alle slags hos Sagnlandet Lejre

Artiklen fortsætter efter billedet

teambuilding sagnlandet

4. Den kreative teambuilding: Udsmyk arbejdspladsen med Kreativteam-Workshop.dk og lad professionelle kunstnere guide jer til at tænke på nye og overraskende måder, der måske endda kan overføres til dagligdagen og medvirke til det gode arbejdsmiljø. Resultatet er "kunstværker" der udover at bidrage til fællesskabet ved sjove og lærerige minder, også er med til at udvikle nye kreative sider hos den enkelte.

5. Den lærerige og uddannende teambuilding: Kør i brandbil, skattejagt i øvelsesområdet, vælt genstande med vandstrålen fra en brandbil, sluk ild, byg en tømmerflåde, eller prøv at røgdykke med røgdykkerapparrat. Ryk hinandens grænser med udfordring og action til sjov og positiv fælles oplevelse, der kan ryste jeres team sammen, og samtidig give jer en viden omkring ildebrand og hvordan den spreder sig hos Falck uddannelsescenter.

6. Den rejsende teambuilding: Storbyrejse, outback på Færøerne, teambuilding i Amazonas, eller på ski i Frankrig? Nu kan i få et mentalt kick langt væk fra hverdagens rutiner, og have mere tid til at skabe den nødvendige forandring med en eksklusiv teambuilding rejse hos Travel4companies.dk

Kan i nøjes med en dagstur ruller partybussen ud og giver jer muligheden for at afholde jeres teambuilding lige der hvor i har lyst med Partybus.dk

7. Teambuilding i en boks: Er du ikke til klatring, dans eller andre vilde udskejelser, men mere en Gør-det-selv-mand/kvinde, så er Teambuildinginabox.dk lige noget for dig. Nu kan du frit vælge mellem en række forskellige pakker med forskellige fokusområder, der bliver sendt til dig, klar til brug, og med udførlige vejledninger, så du og dine kollegaer selv kan udføre aktiviteten.

Artiklen forsætter efter billedet 

Teambuildinginabox RGB 2

8. Den ultimative adventure teambuilding: Man skal overskride grænser for at flytte grænser! De klassiske klatre og adventure oplevelser findes i mange udformninger, men den ultimative teambuilding oplevelse fås i vildmarken med selveste BS Christiansen. Kurserne/teambuilding forløbne afholdes i både ind og udland, og tilpasses altid kursisternes fysiske og mentale forudsætninger.

9. Teambuilding med vand i håret: Få positive teambuilding resultater og udvikle jer gennem kapsejlads. I modsætning til andre teambuilding-former er alle lige på en båd. De færreste mennesker har prøvet at sejle professionelt, og lige så få har prøvet at sejle på en kapsejladsbåd. De afgrænsede rammer i båden gør, at folk får mulighed for at bruge sig selv på en helt ny måde. Derudover er omgivelserne med vand hele vejen rundt, højt til himlen og vandsprøjt i håret fantastisk, ligesom sejlads er en klimavenlig aktivitet, hvor man kun bruger naturens kræfter. Få saltvand i håret sammen med kollegaerne, og få styrket sammenholdet hos Gosail.dk

10. Teambuilding med dyr: Hos Lena Munk Consult bliver i klogere på hinanden og øger forståelsen for egen og andres måde at gribe en opgave an på – også i en presset situation. Konceptet Får728® er et unikt koncept udviklet til at styrke kommunikation og samarbejde. I får ansvar for sammen at hyrde en flok får, der består af 60 livlige får. Gennem arbejdet med fårene bliver I klogere på jeres samarbejde, kommunikation og gruppedynamik, når I sammen løser en række sjove og lærerige opgaver. Den refleksion og læring, der kommer ud af arbejdet med fårene, kan tages direkte med hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Lena Munk Consult teambuilding

 

Det nye hit - Den mystiske oplevelse

Escape rooms er det helt nye hit indenfor teambuilding! Escape room, også kaldet mystery room eller breakout room er en form for "live adventure game", hvor en gruppe af mennesker bliver låst inde i et rum. De skal så udforske rummet på alle mulige måder, og i fællesskab finde vejen ud af rummet.

Cocktailkursus, Klatreoplevelser, Opklar et mord, Bodyflight, Bliv et band, GPS adventure, flødebollekursus, fodboldquiz, brætspil, Human bordfodbold, Movie Maker, Latterkursus, Mindfulness og meget meget mere. Mulighederne for at få en fantastisk teambuilding oplevelse er uendelige. Husk på derfor på at det ikke er helt ligegyldigt hvilke aktiviteter man vælger. Man bør først om fremmest vurdere hvad der vil være relevant og nyttigt for dig og dine kollegaer. Generelt giver det mest mening, hvis øvelserne forholder sig til virksomhedens og personalegruppens problemstillinger eller arbejdsområder. På den måde kan man nemmere imødekomme eventuelle negative reaktioner, idet arrangementet kan begrundes fagligt, og ikke beskyldes for blot at være en undskyldning for at komme ud af huset.

 

Få flere idéer til jeres næste teambuilding event her   

 

 

Sjove, skøre, unikke, og lærerige teambuilding aktiviteter som du og dine kollegaer ikke må gå glip af.