Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Jobskifteforsikring

Jobskifteforsikring-Et samarbejde mellem Jobindex og TopDanmark
Topdanmark og Jobindex introducerer en ny jobskifteforsikring. Forsikringen er designet til at tilbyde økonomisk sikkerhed og tryghed for dem, der overvejer et jobskifte.

JobskifteforsikringDenne innovative forsikring muliggør, at du kan bevare op til 90% af din nuværende løn i op til 12 måneder, hvis du bliver opsagt i det nye job.

Forsikringen er tilgængelig for personer i alderen 18 til 66 år, der bor og arbejder i Danmark, og prisen afhænger af den enkeltes løn og opsigelsesvarsel. Dette tiltag adresserer den usikkerhed, som mange oplever ved jobskifte, især når de går fra en stilling med lang opsigelsesperiode til en med kortere. Nu kan du altså tage dit lange opsigelsesvarsel med over i et nyt job. Risikoen ved at tage et nyt job bliver derfor mindre.

For flere informationer om betingelser og priser, besøg Topdanmarks website.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.