Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Nordens største rekrutteringskonference - Nordic Recruitment Day 2016

Nordic recruitment day 16 banner lilleVirksomheder anvender i disse år flere og flere ressourcer på at tiltrække, rekruttere og fastholde de rette talenter. Men hvordan tiltrækkes disse talenter bedst, og hvilke kanaler er mest effektive i den forbindelse?

Rekruttering via medarbejderes netværk er ikke et nyt fænomen, men med de sociale medier og digitale platformes indtog de seneste år, har denne udvikling taget fart.

 

Nordic recruitment day 16 banner2

 

Disse emner vil blandt andre blive belyst via nationale, nordiske og internationale indlægsholdere på Nordens største rekrutteringskonference, som løber af stablen d. 14 september i København. Det er fjerde år i træk at Sylvester & co afholder konferencen og i år forventes det at ca. 200 HR professionelle fra hele Norden vil deltage.

Formålet med konferencen er at inspirere, diskutere og stille skarpt på fremtidens rekrutteringstendenser. Blandt keynote speakers og trackleaders kan du møde Alexander Tonelli fra iStone (SE), Jesper Petersen, rekrutteringsansvarlig hos DONG Energy (DK), Hans Petter Stub, Partner hos Whydentify (NO), Andy Headworth fra Sirona Consulting (UK) og Tore Haakonsson, VP HR & Communication hos Solar (DK).

 

Læs mere om konferencen her...

 

Annonce

 

Virksomheder anvender i disse år flere og flere ressourcer på at tiltrække, rekruttere og fastholde de rette talenter. Men hvordan tiltrækkes disse talenter bedst, og hvilke kanaler er mest effektive i den forbindelse?