Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Frigør medarbejdernes potentiale

Handels- og produktionsvirksomheden Norgren har i en årrække været meget topstyret. Det ville administrerende direktør Jesper Bach lave om på. Han ville have medarbejderne til at tænke tanker, der kunne gavne hele virksomheden - som procesværktøj brugte han Appreciative Inquiry.

Mænd, kvinder og ledelse

Så længe der er to køn - og det bliver der forhåbentligt ved med at være - så er det interessant at se på ligheder og forskelle kønnene imellem. Også når vi taler ledelse har der været sagt og skrevet meget om ligheder og forskelle de to køn imellem. Når jeg tager emnet op igen, så er det fordi det for mig lige er blevet aktualiseret i forbindelse med, at jeg blev interviewet til TV-avisen over temaet: Flere og flere kvinder vil gerne bestemme.

Hvordan afskediger man med omtanke her i 2009?

Sådan lød spørgsmålet denne gang, da Michael Juhl fra Teknologisk Institut i Tåstrup satte sig i den 'røde stol', og han forklarer:

Lønforskelle giver tilfredse medarbejdere

Ulige løn blandt kolleger har en positiv effekt på ansattes jobtilfredshed, viser ny rapport.

Opsigelse på en god og værdig måde

Selvom det altid er en kedelig og ubehagelig situation, så kan en afskedigelsesproces godt fo-regå på en god og værdig måde med respekt for alle parter. En ordentlig proces gør det nem-mere at komme videre bagefter, både for dem, der er blevet afskediget og for dem, der er blevet tilbage i virksomheden.

Kompetenceudvikling med værdi for pengene

Mange organisationer introducerer omkostningsstop i krisetider. En kortsigtet løsning, mener andre organisationer, som har indset, at det koster dyrt ikke at udvikle sig. Denne artikels forfattere mener, at man både kan spare og samtidig sikre læring og udvikling.

Guide til MUS

En medarbejderudviklingssamtale er en årligt tilbagevendende, velforberedt, struktureret og fremadrettet samtale mellem dig og din medarbejder.

Peak Performance

CoachMagasinet har i samarbejde med Dansk Coaching Institut erhvervet denne eksklusive artikel, som er leveret og skrevet af Sir John Withmore. Coachmagasinet har valgt at bringe artiklen i dens originale sprog. Dette for at give dig fuldt udbytte af tekstens indhold, og oplevelsen af det
internationale særpræg artiklen har. God fornøjelse...

Chefer giver ikke nok feedback!

Spørg toplederne i de danske virksomheder om deres største udfordringer på de indre linier, og mange vil pege på det at fastholde medarbejderne. Derfor er det afgørende at finde frem til de elementer, der er med til at hjælpe dem med denne udfordring. Feedback og klare mål er en af vejene til medarbejderfastholdelse.        

Få bedre ledermøder

Hvis du er leder, indgår du sikkert også i en ledergruppe som mødes med mere eller mindre faste intervaller. Har du ofte i dit stille sind tænkt, at du kunne bruge din tid bedre? Hvis du kan sige ja, så lad mig med det samme afsløre, du er ikke alene.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.