Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Der er brug for seniorerne som aldrig før!

Senior2Vikarbureau beskæftiger kun seniorer i jagten på en bedre samfundsøkonomi.
Et kig på FN's befolkningsprognoser tegner et chokerende billede. I 1950 var der globalt 12 personer i den arbejdsdygtige aldersgruppe mellem 15 og 64 år for hver person på 65 år eller derover.

I 2012 var forholdet faldet til otte arbejdsdygtige pr. ældre, og i 2050 ventes forholdet at være reduceret til blot fire arbejdsdygtige per ældre.
Når en større og større andel af befolkningen er ældre, betyder det, at man får flere og flere personer, der trækker på økonomien i stedet for at bidrage til den, hvilket er en stor hæmsko for vækst.

Danmarks 1. vikarbureau for seniorer er bevidst om den samfundsmæssige udfordring og har siden efteråret 2012 tilbudt dansk erhvervsliv og private familier arbejdskraft med viden, erfaring og overblik og engageret alle de seniorer, som kan og vil arbejde for at give et nap med i jagten på en bedre økonomi. Alle deres seniorvikarer betaler nemlig skat og får modregnet deres løn i enten pension eller efterløn, med mindre de er ledige 55+, står til rådighed for arbejdsmarkedet og blot får et godt job gennem SENIORVIKAR, som står for rekrutteringen. Kandidaterne arbejder fordi de kan og vil. Ikke fordi de skal. Og det går godt. Det går så godt, at der i løbet af det seneste halve år er åbnet afdeling i Holbæk, Randers og Esbjerg - og flere kommer til.
Senior

SENIORVIKAR engagerer, mobiliserer og involverer også virksomhederne og kandidaterne til at give et nap med i arbejdet for at fremme et nuanceret ældrebillede, og sikre seniorer 55+ en fortsat sjov og spændende karriere.

Konceptet går ganske enkelt ud på, at virksomheder gratis kan oprette jobannoncer på hjemmesiden og dermed nemt få adgang til fleksibel og erfaren arbejdskraft. Seniorerne opretter sig ligeledes gratis som vikarer. Efterfølgende tager SENIORVIKAR en snak med den enkelte for at tilvejebringe et overblik. Virksomhederne betaler SENIORVIKAR for det antal timer, vikaren arbejder hos dem. SENIORVIKAR er således arbejdsgiveren, som forbinder og knytter kontakten mellem parterne, udbetaler løn og står for alt det administrative omkring ansættelsesforholdet.

SENIORVIKAR headhunter og rekrutterer også til faste stillinger – også i den tunge ende, og hjælper virksomheder med at gennemføre seniorpakker.
Kort fortalt leverer SENIORVIKAR erfaren arbejdskraft, hvilket også indgår i sloganet, som er: Hos os er din alder blot et tal – det er din viden, erfaring og overblik, der tæller!

Vikarbureauet beskæftiger alle brancher, alle faglige niveauer, time for time, uge for uge, måned for måned – år efter år.

Læs mere på www.senior-vikar.dk

 

Maria Mlgaard 

Af: Maria Mølgaard, Direktør i SENIORVIKAR.

 

 

 

 


 

Læs også: Jobsøgning som +60'er - 8 hurtige råd

 


 

 

Der er brug for seniorer som aldrig før