Nyheder
TILMELD NYHEDSBREV

Aktuelle historier og nyheder om arbejdsmarkedet, karrieren og jobbet

Herunder også sidste nyt om jobsøgning, rekruttering, arbejdsliv og ledighed med mere.

 

Har du en nyhed eller historie der er relevant for os, så send os meget gerne et tip eller din pressemeddelse på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Seneste nyt

Supanas Brancherapport Rekruttering 2018: Problemer, muligheder og nye tendenser i rekrutteringsbranchen

Supanas Brancherapport rekruttering 2018 lilleDet kan være noget af en opgave at orientere sig blandt de mange 100 rekrutteringsvirksomheder, der findes i Danmark. Supanas brancherapport giver et indblik i rekrutteringsbranchen og sætter blandt andet fokus på problemer, muligheder og tendenser inden for rekruttering og udvælgelse af medarbejdere.

Rekrutteringsforsker skal gøre op med rekrutteringens vanetænkning

Rekrutteringsforsker skal gre op lilleDen 1. juni 2018 har Konsulenthuset Ballisager indgået et forskningssamarbejde med Kathrine Solgaard Sørensen, der de næste tre år vil forske i rekruttering og rekrutteringsprocesser.

Danske MeeW forenkler jobsøgningen – og skaber problemer for rekrutteringsbranchen

Danske MeeW forenkler jobsgningen lilleBlot 3 uger efter officiel lancering, fik den danske app MeeW stor international opmærksomhed og anerkendelse fra flere amerikanske nyhedssites deriblandt Google, Buzzfeed, Medium og Huffington Post.
6 måneder senere, med over 50.000 brugere, 20 medarbejdere og nytiltrådt CMO - ændrer MeeW arbejdsmarkedet for både de jobsøgende og virksomhederne, og skaber problemer for rekrutteringsbranchen.

Powerjobsøgerne indtager Jylland

Powerjobsgerne indtager Jylland lilleEt godt og stort netværk kan gøre forskellen på hvor længe man er jobsøgende, og desuden medvirke til om man lander jobbet eller ej. Jobsøgningsnetværket Powerjobsøgerne, der er drevet af ledige for ledige har stor succes med at få folk i job på Sjælland blandt andet i Frederiksberg Kommune. Nu kommer jobsøgningsnetværket til Jylland.

Hvordan lander du drømmejobbet? KarriereSpot, ny podcast serie - tager dig med bag den lukkede dør!

KarriereSpot Sort hvid lilleHar du egentlig nogensinde undret dig over, hvad der foregår på den anden side af bordet til en jobsamtale, hvad tænker virksomhederne og hvordan får du egentligt dit drømmejob?

Jobsøgende - sådan kan du også skille dig ud fra mængden!

Jobsgende - sdan kan du ogs skille dig ud i mngden lilleDer er ingen tvivl om at evnen til at kunne skille sig ud fra mængden og sælge sig selv er en stor fordel i jobsøgningen. Og det er lige præcis hvad Michelle Fleron har gjort.

Nordic Recruitment Days 2018

nordic recruitment day lilleNordic Recruitment Days vil til september, for sjette år i træk, danne ramme om vidensdeling af de nyeste internationale og nordiske rekrutteringstendenser.

Ny job-app giver tusindvis af unge job

chabber2lilleHvad gør man når SUen kun lige dækker huslejen og en gang pasta med ketchup? For tusindvis af danske unge blev det den danske job-app Chabber, der fik studie og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.

Rekrutteringsudfordringer i Sverige skaber jobmuligheder for danskerne

Rekrutteringsudfordringer i Sverige lilleSelvom Danmark oplever store problemer i rekrutteringen lige nu, er det umiddelbart Sverige, der oplever de største rekrutteringudfordringer, hvor hele 29% af rekrutteringerne har været forgæves. Til sammenligning har "kun" 25% af rekrutteringerne i Danmark været forgæves.

Hvis alt andet fejler kan du altid blive drone-pilot!

drone-pilot 1 lille - Men altså kun hvis du også har penge nok..

At blive dronepilot kræver nemlig ikke noget udddannelse. Selvom droneindustrien er i hastig fremgang findes der faktisk ingen officielle uddannelser indenfor denne industri.

Virtual Reality: En industri i vækst

Virtual Reality En industri i vkst lilleVR - Virtual Reality: En teknologi der tillader brugere at interagere i et computer simuleret miljø. Dette gøres eksempelvis gennem en hjelm, hvor der er integreret lyd og billeder.

De fleste af os har nok hørt om det, andre kender det højest sandsynlig gennem computerspil. Men lige præcis denne industri er i kraftig vækst, og det er ikke kun indenfor computerspils verdenen.

Aldrig har så mange haft et job!

Aldrig har s mange haft et job lilleI Januar 2018 ramte vi ifølge undersøgelser lavet af Danmarks Statistik rekorden for højeste antal lønmodtagere nogensinde med 2.728.800 personer i lønmodtagerjob. Det næsthøjeste antal var i april 2008, hvor der var 6800 færre lønmodtagere end i januar 2018.

Aktuelle historier og nyheder om arbejdsmarkedet, karrieren og jobbet. Nyt om jobsøgning, rekruttering, arbejdsliv og ledighed med mere.